Κωνσταντίνος Λάγκος: Επαγγελματικά, για να ασχοληθώ, ήθελα να κάνω άλλα πράγματα....

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Λάγκος
Ο Κωνσταντίνος Λάγκος θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.Η μητέρα σου, η σύντροφος σου, τι λένε που αναγκάζονται να ζουν στους δικούς σου ρυθμούς;

«Δεν τους αρέσει καθόλου, συνέχεια αναρωτιούνται πότε θα σταματήσω να το κάνω. Έχω γκρίνιες, σε λογικά πλαίσια, αλλά έχω. Φαντάζομαι ότι θα γκρίνιαζα κι εγώ αν συνέβαινε το αντίθετο, γιατί δεν είναι κι εύκολο να φεύγει συνέχεια ο άνθρωπος σου, κάθε εβδομάδα. Δεν έχει έρθει ποτέ κανένας μαζί μου, ούτε στο αεροδρόμιο δεν έχουν έρθει να με πάρουν. Η σύντροφος μου έχει έρθει μία φορά, κι αυτό είναι το δικό μου παράπονο. Δεν έχει μέσο, οπότε δεν κακιώνω»

Στο χώρο βρίσκεσαι 16 χρόνια, η πορεία που φανταζόσουν να κάνεις ήταν αυτή που κάνεις τώρα;

«Όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά, δεν το έκανα για να μείνω, το έκανα για να το δοκιμάσω. Λόγω της καλλιτεχνικής οικογένειας από την οποία προέρχομαι, ήθελα να δω πας είναι η καλλιτεχνική ζωή. Επαγγελματικά, για να ασχοληθώ, ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Πέρασα για να το δοκιμάσω, η μία δουλειά έφερε την άλλη και είμαι εδώ. Δεν είχα στόχο και τον κυνήγησα, απλά, όταν κάνω κάτι, θέλω να αφοσιώνομαι, να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Έχω δουλέψει, έχω προσπαθήσει, έχω κλάψει, έχω χτυπηθεί έχω μοχθήσει γι' αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπήκα έχοντας στόχους» εξήγησε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Σκέφτομαι το γάμο και την οικογένεια, με τη σύντροφο μου είμαστε μαζί γύρω στα 420 χρόνια. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και είναι στη σκέψη μου η δημιουργία της οικογένειας μαζί της. Ποτέ δεν νιώθεις έτοιμος για κάτι τέτοιο, κάποιες φορές νιώθω παιδί. Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά σκοτεινή και ή εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα φωτιστεί σύντομα. Φοβάμαι, κι αυτό είναι που με αγχώνει, ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο, θέλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά νομίζω ότι θα πάνε πολύ χειρότερα πριν γίνουν καλύτερα και τα καλύτερα δεν ξέρω αν τα προλάβει μέχρι και το παιδί μου».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: