Οριστικά στα χέρια του Αλαφούζου ΤΑ ΝΕΑ-Όλες οι λεπτομέρειες


Σχεδόν «κλείδωσε» η συμφωνία Ψυχάρη – Αλαφούζου για ΤΑ ΝΕΑ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εφημερίδα περνάει στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αναλαμβάνει το management, τη διαχείριση και την ανάπτυξη του φύλλου,με στόχο ΤΑ ΝΕΑ να αποκτήσουν ξανά τη δυναμική τους.

Στην ουσία ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναβαθμίσει το φύλλο, οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να πληρώνονται ξανά και η εφημερίδα θα επιστρέψει σε κανονικότητα. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αναλαμβάνει τα χρέη της εφημερίδας που παραμένουν στον ΔΟΛ, αλλά τη διαχείριση και την αναβάθμιση της απο δω και πέρα.

Επίσης ο τίτλος της εφημερίδας παραμένει υποθηκευμένος στις τράπεζες. Τέλος ,ξεχωριστή αναφορά επιβάλλεται στον Γιώργο Παπαχρήστο που είχε καθοριστικό ρόλο στο deal φέρνοντας τους δυο άνδρες κοντά στη συμφωνία.

Πηγή:Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

αν κρινουμε απο τον... Παναθηναικο, θα μεγαλουργησουν απο δω και περα ΤΑ ΝΕΑ. Και οι πληρωμές στην... ώρα τους αντίστοιχα! Οπως και στην ομαδα...