Τι ΠΑΚΕΤΑ ανοίγει απόψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου;


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει απόψε,Πέμπτη ,15 Δεκεμβρίου,στις 21.50, στο γνώριμο ραντεβού μας, για να ανοίξουμε τα πακέτα που θα αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων.

Ήταν ένα πρωινό του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν μια ανάρτηση της Χριστίνας στο facebook και το μήνυμα που τη συνόδευε, χτύπησαν σαν γροθιά στο στομάχι οποιουδήποτε κοιτούσε εκείνη την ώρα status και φωτογραφίες στην οθόνη του. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά, η φωτογραφία της να γίνει viral και πολλές γυναίκες να κλονιστούν από τη δύναμη ψυχής που έκρυβε η κίνησή της αυτή. Η Χριστίνα άθελά της έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Ξεπέρασε τα ταμπού που είχε τόσα χρόνια να μην μοιράζεται με κανέναν τον αγώνα της να κρατηθεί στη ζωή. Ποιος είναι άραγε ο παραλήπτης του πακέτου της; Ποια είναι η έκπληξη που θα τη συγκινήσει; Ένα πακέτο-ύμνος στη δύναμη ψυχής της γυναίκας.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, θα προσπαθήσει να γίνει η αφετηρία μιας νέας αρχής στη σχέση ενός πατέρα με την κόρη του. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έχει επιλέξει τη μοναχικότητα. Η απόφασή του πριν από 20 χρόνια να εγκαταλείψει την οικογένειά του και την σχεδόν τριών ετών κόρη του, τον έκανε να μεταμορφωθεί σε αγρίμι. Ένα αγρίμι, όμως, που βρίσκεται κλεισμένο μέσα σε κλουβί. Έχασε το θάρρος του και την πίστη του στους ανθρώπους. Όλες του τις σκέψεις και τα συναισθήματα τόσα χρόνια τις κατέγραφε σ’ ένα ημερολόγιο, με σκοπό κάποια μέρα να το δώσει στην κόρη του. Πώς θα αισθανθεί εκείνη όταν το κρατήσει στα χέρια της; Μια συγγνώμη είναι αρκετή για τα τόσα χρόνια απουσίας του, όταν εκείνη υπέφερε μακριά του και ήξερε ότι τους χωρίζουν μόλις 80 χιλιόμετρα; Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης… 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: