Σοφία Παυλίδου για ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:«Από τα πρώτα σενάρια που πήρα στα χέρια μου,μου φάνηκε...»

0

Από το «Μάλιστα, σεφ!» του Mega,στις «Προδοσίες» του Σκάι! Την άνοιξη του 2016 η Σοφία Παυλίδου υποδυόταν τη Χριστίνα, τη δυναμική γυναίκα του Φίλιππου (Κώστας Αποστολάκης), που πριν από το λουκέτο του γκουρμέ εστιατορίου τους αναλαμβάνει τα ηνία της διάσωσής του.


Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2016, και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, η ταλαντούχα ηθοποιός μπαίνει στις «Προδοσίες» του Σκάι, ενσαρκώνοντας την αινιγματική Μάγια που στόχο της έχει να καταστρέψει τον Τίμο (Φίλιππος Σοφιανός) και το τηλεοπτικό κανάλι που αγόρασε. Αλλά, αντί να τον διαλύσει οικονομικά και ψυχολογικά, θα πέσει στα δίχτυα τού έρωτά του, αφού έτσι θέλει ο μετρ της σειράς Στράτος Μαρκίδης.

«Είχαμε αποφασίσει μαζί με το Mega ότι η κωμική σειρά “Μάλιστα, σεφ!” θα συνεχιζόταν για ακόμη μια χρονιά, λόγω της υψηλής τηλεθέασης. Δυστυχώς, τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν στον σταθμό μάς έκοψαν τη φόρα. Αν και, όπως πληροφορήθηκα, ο παραγωγός του σίριαλ, ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, μιλούσε και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, μήπως και μπορούσε να μεταφέρει την κωμική παραγωγή σε άλλη οθόνη. Υπήρχε η διάθεση», αναφέρει η γοητευτική ηθοποιός, και συμπληρώνει: «Έτσι, όταν ο Στράτος Μαρκίδης μού πρότεινε να ζωντανέψω τον ρόλο της Μάγιας, μιας γυναίκας που τη ρίχνουν ως δόλωμα για να κατακτήσει τον εφοπλιστή Τιμολέοντα Παυλίδη και να τον οδηγήσει στον όλεθρο, αμέσως είπα “ναι”. Η ηρωίδα μου ήδη με έχει ιντριγκάρει πολύ. Αν και στην αρχή, από τα πρώτα σενάρια που πήρα στα χέρια μου, μου φάνηκε αριβίστρια και αδίστακτη, στο τέλος τη δικαιολόγησα. Η Μάγια θα αγαπήσει τον Παυλίδη και θα πετάξει τα εκατομμύρια που της έχουν τάξει στα πόδια της συμμορίας που θέλει να τον εκδικηθεί».

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία μέσα στο 2016 είχε να διαχειριστεί και το διαζύγιο από τον σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο, το οποίο έφεραν και οι δύο εις πέρας με ηρεμία, για χάρη των δύο παιδιών τους, εύχεται το 2017 μεγαλύτερη ευτυχία για όλους τους Ελληνες.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !