Μάριος Αθανασίου: «Στο πρώτο μου σίριαλ θυμάμαι το άγχος και την αγωνία μου...»


O Mάριος Αθανασίου πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ,''Οι Συμμαθητές'',που διανύει την 3η σεζόν .Ο ηθοποιός,μιλώντας στο Καρφί, αναφέρεται τόσο στο ποια επαγγελματική του στιγμή ξεχωρίζει όσο και στην tv γενικότερα...Ποια στιγμή στην επαγγελματική σου πορεία ξεχωρίζεις; 

«Την πρώτη μου στο καθημερινό σίριαλ,''Απαγορευμένη Αγάπη'', που θυμάμαι το άγχος μου και την αγωνία μου για το καινούργιο που μου ανοίγεται, και την τελευταία, τους ''Συμμαθητές'', που βιώνω τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Από όλες τις δουλειές μου είμαι ευχαριστημένος, είναι πολύ ωραίες στιγμές και φωτογραφίες ενός άλμπουμ που ξεφυλλίζεις και λες ''α! εδώ περάσαμε πολύ ωραία''».

Όσο για την αισθητική του για την τηλεόραση; 

«Να γίνονται δουλειές με άξονα την αγάπη για το αντικείμενο όσο πιο έντιμα γίνεται σύμφωνα με τις ομάδες που τις δημιουργούν και γνώμονας να είναι ο κόσμος και όχι μόνο τα λεφτά ή η εμπορικότητα. Φτιάχνεις ένα προϊόν στην τηλεόραση, δηλαδή προτείνεις μια ιστορία, που πιστεύεις ότι είναι σωστό, και ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό, δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: