Η σύζυγος του Γιώργου Βασιλείου συγκλονίζει....

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργου Βασιλείου
Πενήντα μέρες μετά το θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου, η σύζυγός του συγκλονίζει με τη συνέντευξη που έδωσε.«Δυστυχώς, λύγισα. Πονάω τόσο πολύ για τον άνθρωπό μου που αν δεν είχα τα παιδιά μου και το εγγόνι μας, δεν ξέρω που θα είχα φτάσει και τι θα είχα κάνει. Με έχει πάρει από κάτω, παιδί μου. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι που η έννοια ευτυχία δεν χωρά σε λέξεις. Και όμως μου τον πήρε ο Θεός» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Freddo.

«Πως να έρθει για μένα ο νέος χρόνος, όταν έχει σταματήσει εκεί που σταμάτησε και η καρδούλα του Γιώργου μου;», λέει σπαράζοντας στο κλάμα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εαν είχε πικρίες από ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον ξέχασαν, ανέφερε: «είχε καημό που δεν μπόρεσε να παίξει τα έργα που είχε παίξει στη δραματική σχολή, όπως τον Βασιλιά Λήρ. Από την άλλη δεν είχε πικρία με τους συναδέλφους τους, απλώς λυπόταν κάποιους ανθρώπους για τη συμπεριφορά τους απέναντί του». Και κατέληξε να πως τις τελευταίες μέρες ο ηθοποιός δεν ήθελε να πάει με την οικογένειά του στο εξοχικό τους στη Σαλαμίνα: «τον τελευταίο καιρό, λόγω του προβλήματος με την υγεία του δεν ήθελε να πάει στη Σαλαμίνα, στο εξοχικό μας. Ήθελε να είναι στο σπίτι μας κοντά στην εγγονούλα του».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: