Μπογδάνος: Με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω

Unknown
0

Ο δημοσιογράφος συνάντησε τη Δούκισσα και τον Θέμο και μίλησε για όλα!


Κοπλιμέντα στη Δούκισσα Νομικού έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λίγο μετά την είσοδό του στο πλατό του «Ολα Ξεκόλλα». «Με τον καλό το λόγο είσαι πια! Και στην εκπομπή. Έχουμε φτάσει στη μισή σεζόν! Σε έχουν καταγγείλει, σε έχουν δείρει;», του είπε με χιούμορ ο Θέμος.

«Δεν με έχουν δείρει γιατί δεν με έχουν βρει υποθέτω. Συνέχεια με καταγγέλλουν!», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν έγινε το δημοψήφισμα, δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο. «Το 2015 το καλοκαίρι τότε με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος εγώ δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο! Και μία από τις άδικες κριτικές που δέχτηκε ο ΣΚΑΙ ήταν ότι ήταν μονόπαντος. Δεν ήταν μονόπαντος πάντα! Σε ορισμένες φάσεις το παρακάναμε, όπως στο δημοψήφισμα!», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως παράσιτο: «Ο πρωθυπουργός είναι άλλου είδους παράσιτο. Το παράσιτο τρώει εκεί που δεν κάνει τίποτα. Απλά έρχεται προσκολλάται σου ρουφάει το αίμα, φεύγει και κάνει το παιχνίδι του».

Πώς βίωσε την ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες; «Εγώ προσωπικά τη βίωσα ψύχραιμα. Μετά το δημοψήφισμα του 2015, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκνευρίζεται κανείς. Ηταν οριακή στιγμή. Δεν υπάρχει πιο μάγκας από τον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά ο μάγκας του 1880. 'Οπου μάγκας δεν ηταν αυτό που έχει περάσει σήμερα με το ρεμπέτικο. Ο μάγκας ήταν αληταριό. Που έκανε ό,τι ήθελε!». 

Για την εκλογή Τραμπ είπε: «Οι Αμερικανοί έβγαλαν πρόεδρο από ριάλιτι! Ριάλιτι δεν τρως τόσα χρόνια; Αυτό θα σε κυβερνήσει!».

«Δεν σηκώνει η εποχή...προβοκάτσια»

Για την εκπομπή «Προβοκάτσια ΤιΒι» που παρουσίαζε πέρυσι και κόπηκε πρόωρα είπε: «Ανακουφίστηκα, στεναχωρήθηκα και τσαντίστηκα και λίγο. Συνειδητοποίησα ότι είναι καλύτερο για μένα να αφοσιωθώ σε αυτό που κάνω καθημερινά. Γιατί αν το να τραγουδώ και να περνώ καλά δημόσια, μειώνει την αξιοπιστία μου για ορισμένους, είναι πολύ κρίσιμη εποχή για να το επιτρέψω να συμβεί!».
 
    

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !