Τζώρτζια Παναγή για ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ:«Αποτέλεσε ένα πολύ µεγάλο βήµα για μένα»


Η Τζώρτζια Παναγή μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από το απογευματινό πρόγραμμα του Alpha,Ξαναδέστε τους.Η ίδια μιλώντας στη Real αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτή τη συνεργασία...Υπάρχει κάτι από το 2016 που θέλετε να αφήσετε πίσω; 

Θα ήθελα να αφήσω πίσω όλες τις στιγµές που στενοχωρήθηκα εγώ ή και οι δικοί µου. Επίσης, όλη την αρνητική ενέργεια από άσχηµες καταστάσεις που έχουν συµβεί, ακόµη και για µικροπράγµατα. Θα ήθελα να κρατήσω µόνο τα θετικά και ευχάριστα.

Ένα από τα ευχάριστα ήταν και η συνεργασία σας µε τους «Ξαναδέστε τους»... 

Φυσικά. Ήταν µια από τις πιο ευχάριστες και όµορφες στιγµές του 2016. Αποτέλεσε ένα πολύ µεγάλο βήµα, µια πρόκληση για εµένα, αλλά και µια τεράστια αλλαγή. Γι’ αυτό την κρατάω µε πολλή χαρά αυτή τη στιγµή. 

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως είστε από τις αγαπηµένες του συνεργάτιδες και πως καµιά φορά σας «πιάνει» να µη συµµετέχετε στην εκποµπή, αλλά να την παρακολουθείτε. 

Ναι, ισχύει αυτό. Ο Νίκος έχει µια απίστευτη µαγεία όταν µιλάει. Με κάνει να τον παρακολουθώ µε µεγάλη προσοχή. Στην αρχή το έκανα για να καταλάβω τι λέει, γιατί εκφράζεται γρήγορα, µε πολύ ιδιαίτερο, αλλά και υπέροχο χιούµορ, που ήθελα να µη χάσω ούτε λέξη. Πολλές φορές, έπιανα τον εαυτό µου να τον παρακολουθώ µε το στόµα ανοιχτό και να κρέµοµαι πραγµατικά από τα χείλη του. Για µένα αυτό που έχει είναι ένα χάρισµα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν χιούµορ και µπορούν να το µεταδώσουν, είναι ευλογηµένοι, γιατί κάνουν τους άλλους να χαµογελούν. Αυτό είναι η µεγαλύτερη γιατρειά. Όταν δεν είσαι καλά, να βλέπεις τους άλλους δίπλα σου να χαµογελούν. 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: