Τζορτζ Μάικλ: Ξέφρενα πάρτι λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει – Είχε κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας!

0
Ένα είδωλο, ένας καλλιτέχνης που "σφράγισε" μουσικά (μαζί με πολλούς άλλους) τη δεκαετία του ’80. Που έγινε αφίσα σε δεκάδες εφηβικά δωμάτια, που "έντυσε" πάρτι και πάρτι των νιάτων μας, που πούλησε 100 εκατομμύρια άλμπουλ, που αποθεώθηκε, λατρεύτηκε και έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο Τζορτζ Μάικλ, σαν γνήσιο παιδί της δεκαετίας του ’80, έζησε στα άκρα. Και φαίνεται πως εξακολουθούσε να ζει στα άκρα. Και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο ξέφρενα πάρτι ακόμη και λίγες εβδομάδες πριν το θάνατό του. Πριν τον προδώσει η καρδιά του.

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 53 ετών και ενώ ετοίμαζε ένα νέο δίσκο μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, ο Τζορτζ Μάικλ ζούσε έντονα. Πιο έντονα από πολλούς νεότερούς του, στους οποίους θα έβαζε τα... γυαλιά, λένε άνθρωποι που τον ζούσαν.

Ένας από αυτούς υποστήριξε στη Mirror πως ο 53χρονος τραγουδιστής είχε διοργανώσει ολονύχτια πάρτι λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει ή διασκέδαζε όλη τη νύχτα με φίλους του. Τα πάρτι που έκανε στο σπίτι του, στο Χίλγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο κρατούσαν μέχρι τις 08:00 το πρωί!

«Ο Τζόρτζ λάτρευε να καλεί φίλους στο σπίτι και συχνά πήγαινε μέχρι το επόμενο πρωί. Αυτό συνεχιζόταν μέχρι το θάνατό του. Μπορεί να είχε μπει στη δεκαετία των 50 αλλά "έβαζε τα γυαλιά" σε πολλούς νεότερους του. Η ατμόσφαιρα (στα πάρτι) ήταν πάντα ηδονιστική», είπε ο άνθρωπος αυτός.

Οι αναφορές αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με εκείνες φίλων του που πιστεύουν πως ο Μάικλ είχε κάνει τουλάχιστον δυο απόπειρες αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια, γράφει η Mirror. Το 2013 είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι όταν πετάχτηκε από το εν κινήσει αυτοκίνητο ενός φίλου του στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Μ1. Ο Μάικλ υποστήριξε πως τσέκαρε την πόρτα. Φίλος του υποστήριξε πως είχε δει τραύματα και στους καρπούς του. Δεν ήταν μυστικό πως ο 53χρονος σταρ πάλευε τα τελευταία 20 χρόνια και με την κατάθλιψη.

Το ότι ο Τζορτζ Μάικλ είχε πρόβλημα ναρκωτικών δεν ήταν ποτέ κάτι κρυφό. Πολλές φορές είχε μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης, είχε συλληφθεί και είχε παραδεχτεί πως κάποτε κάπνιζε 25 τσιγαριλίκια την ημέρα.

Τα ναρκωτικά ήταν ένας από τους δαίμονες του Τζορτζ Μάικλ που ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να νικήσει. Τα τελευταία χρόνια, λέγεται, πως πάλευε με τον εθισμό στην ηρωίνη. Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή, η Daily Telegraph έγραψε ότι ο George Michael είχε νοσηλευτεί μετά από υπερβολική δόση.

«Είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο πολλές φορές. Έκανε ηρωίνη. Νομίζω είναι εκπληκτικό το ότι άντεξε τόσο», δήλωσε στην εφημερίδα.

Την ίδια στιγμή, ο Gary Farrow, "γκουρού" των δημοσίων σχέσεων και ο άνθρωπος που διαχειριζόταν τις δημόσιες σχέσεις του τραγουδιστή τα τελευταία 30 χρόνια, επίσης υποστηρίζει ότι ο George Michael πάλευε με το δαίμονα των ναρκωτικών τον τελευταίο καιρό πριν από το θάνατό του.

«Νομίζω ότι η εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά ήταν η αιτία των προβλημάτων του. Πίστευα ότι ο Τζορτζ ήταν πολύ έξυπνος για να εμπλακεί με παράνομες ουσίες. Αλλά όταν αυτή η ασθένεια σε καταβάλει, είναι δύσκολο να τη νικήσεις», είπε στη Sun ο Φάροου, που είχε διαλέξει τον Μάικλ για νονό της κόρης του. «Ήξερα ότι κάτι μου συνέβαινε, θα ήταν ο καλύτερος για να την προσέξει. Ο Τζορτζ θα γινόταν εκπληκτικός γονιός», τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !