Απρόσμενες εξελίξεις και πολλή δράση και αυτή την εβδομάδα στο «ΜΠΡΟΥΣΚΟ»

0
Ο έρωτας που νιώθει η Μελίνα, για τον Αχιλλέα, δείχνει να μπαίνει προς στιγμής τροχοπέδη στην απόφασή της να τον εγκαταλείψει. Στο μεταξύ, Ο Παύλος πιάνεται στα χέρια με τον Πάτροκλο, για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Χρυσάνθη και στο μεταξύ ο Αντρέας αποφασίζει να βοηθήσει στη διαλεύκανση του σαμποτάζ που έγινε στο καινούργιο κρασί του Παύλου Γιαννακάκη. Ο Διαμαντής επιστρέφει σπίτι του, όσο η Γεσθημανή κι η Αλίκη παραμένουν εγκλωβισμένες εκεί, κινδυνεύοντας να τις ανακαλύψει.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016
642o επεισόδιο

Ο έρωτας που νιώθει η Μελίνα, για τον Αχιλλέα, δείχνει να μπαίνει προς στιγμής τροχοπέδη στην απόφασή της να τον εγκαταλείψει. Η Γεσθημανή με την Αλίκη, αποφασισμένες ν’ ανακαλύψουν ποιος και γιατί «έριξε» δίπλα στο Μύρο τον ψεύτικο πατερούλη, φτάνουν μια ανάσα απ’ την αλήθεια. Στο μεταξύ οι σεξουαλικές επιδόσεις Δάφνης-Μύρου, αφήνουν ξάγρυπνη την Κωνσταντίνα. Ο Παύλος, βεβαιώνεται πως τα χαλασμένα κρασιά του στην αγορά είναι σαμποτάζ από κάποιον συντοπίτη του. Παράλληλα η Χρυσάνθη, εξοργίζεται μαθαίνοντας τα πήγε-έλα του Πάτροκλου στη Κύπρο. Η Δήμητρα, αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εισβάλει στο σπίτι της Αλεξάνδρας, αιφνιδιάζοντας τον Νεκτάριο. Κατά την διάρκεια συζήτησης Αλκιβιάδη-Πάτροκλου, κι ενώ δρομολογούν τα επόμενα «χτυπήματά» τους στην πιάτσα, μια απρόσμενη παρουσία ταράζει και τους δύο. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Σήφη.. το όνομα του τοκογλύφου!


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016
643ο επεισόδιο

Η αποκάλυψη του Αντρέα, ότι ο Αλκιβιάδης είναι μπλεγμένος στο κύκλωμα των τοκογλύφων, ωθεί τον Σήφη να συνδυάσει τα γεγονότα με τη στάση της Άλκηστης απέναντί του. Στο μεταξύ, η παράξενη συμπεριφορά της Μελίνας, αναστατώνει τον Αχιλλέα, χωρίς όμως να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σχεδιάζει να κάνει και πιστεύει πως ότι κι αν συμβαίνει, θα το ξεπεράσουν. Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Δάφνη και την Κωνσταντίνα το μυστικό της σχετικά με το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του Μύρου. Ο Παύλος πιάνεται στα χέρια με τον Πάτροκλο, για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Χρυσάνθη και στο μεταξύ ο Αντρέας αποφασίζει να βοηθήσει στη διαλεύκανση του σαμποτάζ που έγινε στο καινούργιο κρασί του Παύλου Γιαννακάκη. Η Αλίκη με τη Γεσθημανή, αποφασίζουν να μπουν κρυφά στο σπίτι του Διαμαντή προκειμένου να βρουν στοιχεία που τον συνδέουν με την υπόθεση του ψεύτικου Χαρίδημου, αλλά εξαιτίας μιας συγκυρίας, θα εγκλωβιστούν μέσα στο σπίτι και δεν θα μπορούν να φύγουν. Η Στέλλα αποφασίζει να πέσει με αλεξίπτωτο και όλοι τρέχουν να την προλάβουν πριν πηδήξει!!!


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016
644o επεισόδιο

Ο Διαμαντής επιστρέφει σπίτι του, όσο η Γεσθημανή κι η Αλίκη παραμένουν εγκλωβισμένες εκεί, κινδυνεύοντας να τις ανακαλύψει. Το τόλμημα της Στέλλας να πηδήξει μ’ αλεξίπτωτο, έχει ξαφνιάσει τους πάντες. Ο Ανδρέας επιβάλει με τον τρόπο του της Αναστασία να κρατήσει, έστω και τυπικά, μια πιο ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι στη Χρυσάνθη, ενώ λίγο αργότερα ταξιδεύει για Αθήνα με σκοπό να ξεσκεπάσει αυτόν που κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ εις βάρος του Παύλου. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης δέχεται νέες απειλές. Ο Σήφης, καταφέρνει να στριμώξει τον Διαμαντή, ο οποίος ομολογεί την μισή αλήθεια για την ιστορία του ψευτο-Χαρίδημου. Ο Αλκιβιάδης, δείχνει χωρίς δισταγμό την βίαιη πλευρά του στην Άλκηστη, εξοργισμένος απ’ την αδιαφορία της απέναντί του. Η Αναστασία αντιλαμβάνεται μια αντρική φιγούρα να τριγυρνάει στο κήπο της, ενώ παράλληλα η Μελίνα, εν αγνοία του Αχιλλέα, φτάνει στα Χανιά.. όπου συναντά τον Σήφη με άκρα μυστικότητα….


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016
645ο επεισόδιο

Η Μελίνα βρίσκεται κρυφά από όλους στα Χανιά και ο Αχιλλέας την ψάχνει. Ο Σήφης την παρακινεί να εξηγήσει και να αποκαλύψει τα σχέδια της στον Αχιλλέα, η Μελίνα όμως παραμένει ανένδοτη. Η Αναστασία καταφέρνει και ακινητοποιεί με  όπλο έναν από τους άνδρες που έχει στείλει ο Αλκιβιάδης για να παρακολουθεί το σπίτι της.. παρά όμως τις πιέσεις του Ανδρέα η ίδια αρνείται να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεδιαλύνει την υπόθεση με το σαμποτάζ στα κρασιά του Παύλου. Η Στέλλα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποδείξει στον Ματθαίο ότι ξεπερνάει τις φοβίες της.. Η Γεσθημανή προσεγγίζει την Άλκηστις σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναφτιάξει με τον Σήφη, εκείνη όμως την διώχνει.. ενώ ο Αλκιβιάδης γίνεται εξαιρετικά βίαιος μαζί της. Η Δήμητρα πιέζει και απειλεί τον Νεκτάριο, πως προκειμένου να  μην μιλήσει στην Μαρίνα για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, θα πρέπει άμεσα να μεταβιβάσει την περιουσία του στα παιδιά τους.



Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016
646o επεισόδιο

Η Μελίνα δεν μπορεί να φύγει απ΄ τα Χανιά για να επιστρέψει Κύπρο και αναγκάζεται να πει ψέματα στον Αχιλλέα ότι βρίσκεται στην Πάφο. Ο Σήφης, παρά τα δικά του προβλήματα, εξακολουθεί να της συμπαραστέκεται. Η Άλκηστις αποφασίζει να ψάξει στο χρηματοκιβώτιο του Αλκιβιάδη, μήπως βρει τις επιταγές που ενοχοποιούν τον πατέρα της, αλλά τελικά βρίσκει άλλα στοιχεία που της επιβεβαιώνουν το πόσο επικίνδυνος είναι ο Αλκιβιάδης με τις ύποπτες δραστηριότητές του. Όταν η Μελίνα θα επιστρέψει τελικά στην Κύπρο, θα αντιμετωπίσει την επίθεση του Αχιλλέα, που θα την κατηγορήσει για τη στάση της απέναντί του, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που θα θυμώσουν ακόμα περισσότερο τη Μελίνα και θα ισχυροποιήσουν την απόφασή της. Ο Σήφης "καρφώνει" στη Δάφνη την εμπλοκή του Διαμαντή στην υπόθεση του Χαρίδημου και η Δάφνη τρέχει αμέσως να του ζητήσει τον λόγο. Η Στέλλα αποφασίζει να κατανικήσει μια ακόμα φοβία παρασύροντας τον Ματθαίο στο ασανσέρ της εταιρίας του, με ..πονηρό σκοπό…. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να αρπάξει το μωρό της Αλεξάνδρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !