Γιάννης Βαρδής: Έτσι του ήρθε η πρόταση για το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ...


Μια ευτυχή περίοδο διανύει στη ζωή του ο Γιάννης Βαρδής, καθώς έρχεται σε επαφή με δεκαέξι ταλαντούχα παιδιά που λατρεύουν τη μουσική. Μέσα από το τάλεντ σόου, «Junior music stars»,που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.00, στον Σκάι, ο δημοφιλής τραγουδιστής καλείται να μυήσει τους λιλιπούτειους συμμετέχοντες στα μυστικά της τέχνης του.


Μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου έχει σκοπό να κατακτήσει με την 8μελή ομάδα του τη νίκη, γι' αυτό και έχουν βάλει τα δυνατά τους απέναντι στην αντίστοιχη παρέα που «προπονούν» ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ευρυδίκη. «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Θεοφάνους. Το περασμένο καλοκαίρι με πλησίασε σε μια συναυλία μου και μου είπε ότι με θέλει δίπλα του σε μια νέα παιδική, μουσική παραγωγή, την οποία πρόκειται να προτείνει στον Σκάι. Μόλις μου αποκάλυψε την ιδέα του, ενθουσιάστηκα».

 «Πλέον, ως πατέρας μιας κόρης έξι μηνών, είμαι κλασικός χαζομπαμπάς. Το κοριτσάκι μου, το οποίο θα βαφτίσουμε, πρώτα ο Θεός, το καλοκαίρι, και θα του δώσουμε το όνομα Κατερίνα, με έχει φέρει πολύ κοντά στον μαγικό κόσμο των παιδιών. Ήδη εύχομαι και ελπίζω να τη βάλω στον κόσμο της μουσικής και να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού της, Αντώνη Βαρδή, αλλά και τα δικά μου. Αν έχει το ταλέντο και τη θέληση να δουλέψει πολύ και με πάθος, η ζωή της, μέσω της μουσικής, θα είναι πάντα γεμάτη και πολύ διαφορετική», αναφέρει μιλώντας στην ''Espresso'' ο Γιάννης Βαρδής ,και συμπληρώνει: «Η εκπομπή μού έχει δώσει ώθηση για να μάθω στα παιδιά που ασχολούνται με τα μουσικά όργανα όσο περισσότερα μπορώ, και κυρίως στην κιθάρα. Βέβαια διαπιστώνω με τα γυρίσματα ότι ο ρόλος μου είναι καθαρά συμβουλευτικός, γιατί αυτά τα 16 υπέροχα παιδιά που μας έχουν έρθει από όλη την Ελλάδα εκτός από ταλέντο έχουν και άριστες μουσικές γνώσεις, καθώς σπουδάζουν σε ωδεία».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: