Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με την «Ελένη»: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Μενεγάκη

Η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έληξε και επισήμως με το μοντέλο να δίνει απαντήσεις και να εξηγεί τι τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας τους στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστετοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου. «Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα να έρθω εδώ και να μιλήσω μετά από ένα συμβάν που όλοι θέλουν να μάθουν τι έχει συμβεί. Αγαπώ πολύ την Κύπρο… (…)», είπε αρχικά και εξήγησε πως «Πραγματικά δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω ακούσει τόσα, διαβάζω τόσα… Ήταν μία κοινή απόφαση που έχει γίνει πριν καιρό, από τη στιγμή που ξεκίνησα, από τη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν μια κοινή απόφαση γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις κι εσύ το δικό σου βήμα».

Ο Δημήτρης από την αρχή της εκπομπής δεν σταματούσε να εκφράζει το θαυμασμό του για την Ελένη Μενεγάκη και την ευγνωμοσύνη του που τον επέλεξε στην ομάδα της. «Είναι ένας άνθρωπος που σαφώς μου έδωσε τεράστιο βήμα στην ελληνική τηλεόραση, με αγκάλιασε, μου έμαθε πολλά, μου έδειξε πολλά, από κει και πέρα πρέπει, αν θέλεις να συνεχίσεις, πρέπει να κάνεις ένα βήμα», πρόσθεσε.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: