Τάσος Κωστής:Ο...ιδιαίτερος όρος που έθεσε για να πει το «ναι» στο ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

0

Ο Τάσος Κωστής πίνει «Μπρούσκο» από τον Οκτώβριο και «μεθάει» τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Ο αξιόλογος ηθοποιός, μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην κωμική σειρά, «Τρελή οικογένεια» ,στο Star ,στον ρόλο του πάτερ φαμίλια, επανέρχεται στη μικρή οθόνη, στον τέταρτο κύκλο του επιτυχημένου σίριαλ της Βάνας Δημητρίου, ως «σκοτεινός» Χαρίδημος. 

Ο καλλιτέχνης δέχθηκε το καλοκαίρι ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό,Κούλλη Νικολάου, που του πρότεινε να συμμετέχει στη σειρά μέχρι τον Μάιο του 2017. Τελικά εκείνος πείστηκε να ταξιδέψει στην Κύπρο, αλλά υπό έναν όρο. «Επειδή δεν μπορώ να οδηγώ δεξιόστροφα, ζήτησα στην παραγωγή να έχω έναν οδηγό να με πηγαίνει στα γυρίσματα, μην προκαλέσω και κανένα ατύχημα. Αμέσως πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου και έτσι έδωσα τα χέρια με τον Κούλλη Νικολάου. Δεν το σκέφτηκα καν. Για μένα η επιτυχία του ρόλου μου οφείλεται αποκλειστικά στη σεναριογράφο, Βάνα Δημητρίου. Αυτή είναι το άλφα και το ωμέγα»,αναφέρει ο ηθοποιός μιλώντας στην ''Εspresso'' , και συμπληρώνει: «Ο ήρωας που υποδύομαι είναι πιόνι του Διαμαντή (Γιώργος Ζένιος) γιατί του χρωστάει χρήματα. Έτσι, αυτός ο σκληροτράχηλος Κρητικός τον κάνει ό,τι θέλει. Σκοπός του Διαμαντή είναι να χωρίσει τη Δάφνη (Εβελίνα Παπούλια) από τον Μύρο (Νίκος Πολυδερόπουλος) και έχει βάλει τον Χαρίδημο να το υλοποιήσει. Ο Χαρίδημος δεν είναι κακός άνθρωπος. Θα δούμε σύντομα την κάθαρσή του».

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, «φέτος η χρονιά του είναι αφιερωμένη επαγγελματικά στη σειρά. Όταν μου είπε ο σκηνοθέτης μας, ο Ανδρέας Γεωργίου, ότι το “Μπρούσκο” παίζεται σε 40 και πλέον χώρες του εξωτερικού και ότι θα ακούσω σύντομα τον εαυτό μου να “μιλά” ισπανικά, γέλασα με την ψυχή μου. Μου έχει τύχει στην καριέρα μου μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ και του Κώστα Κουτσομύτη, “Καπνισμένος Ουρανός”,να μιλάω γιαπωνέζικα, καθώς η παραγωγή είχε αγοραστεί από την ιαπωνική τηλεόραση. Και πραγματικά νιώθεις μια καταξίωση και συνάμα κάπως περίεργα με τη μεταγλώττιση», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !