Μπουγιούρης:«Το να κάνεις θέατρο και ταυτόχρονα να παίζεις σε σίριαλ,είναι πολύ δύσκολο»


Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης,ηθοποιός με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη του,μιλά για τις συνεργασίες, το θέατρο,το πώς αποφασίζει να μπει σε μια δουλειά,αλλά και για το ενδεχόμενο να πάει στο εξωτερικό...


«Το να κάνεις θέατρο και ταυτόχρονα να παίζεις σε σίριαλ, είναι πολύ δύσκολο, έχει πολύ στρες, δοκιμάζεσαι καλλιτεχνικά γιατί είσαι αναγκασμένος να λειτουργείς σε ρυθμούς που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε προχειρότητες. Το να αισθάνεσαι ότι δεν κάνεις τη δουλειά σου έτσι όπως θα ήθελες, μπορεί να σε διαλύσει. Στην αρχή της καριέρας μου είχα τη φιλοδοξία να πιστεύω πως θα γίνονταν τα πράγματα σε ρυθμούς που στην πορεία θα μπορούσα να επηρεάσω ή ακόμη και να αλλάξω. Τώρα έχω γίνει πιο επιλεκτικός, αποφεύγω προτάσεις οι οποίες με κάνουν να νιώθω πως μάλλον θα με φθείρουν και δεν υπόσχονται μια ωραία συνεργασία», λέει ο ηθοποιός μιλώντας στο ''Beaute''.

Aκόμη,συμπληρώνει: «Δεν είμαι αναποφάσιστος, μάλλον το αντίθετο ισχύει. Παίζει ρόλο και το DΝΑ, από την πλευρά της μητέρας μου κυρίως, που κατάγεται από τη Μακεδονία, τη Βέροια. Η γιαγιά μου ειδικά ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος, ο πιο δυναμικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Λέω πως έχουμε στην οικογένεια το DΝΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί έχω τη δύναμη να κόβω τους γόρδιους δεσμούς! Επειδή σ' αυτή τη δουλειά δεν μπήκα τυχαία, κι από μικρό παιδί ήξερα πως εδώ ακουμπάει η ψυχή μου, πάντα προβληματίζομαι πολύ έντονα μέχρι να επιλέξω. Όχι από αναποφασιστικότητα, μα για να είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα γίνουν όλα όπως τα έχω φανταστεί».

Επίσης,προσθέτει:«Μου αρέσει να παίζω με τους όρους μου, όχι από εγωισμό αλλά από αγάπη γι' αυτή τη δουλειά ,ώστε να γίνει χωρίς εκπτώσεις και χωρίς προχειρότητα. Το ενδεχόμενο να παίξω στο εξωτερικό είναι κάτι που συχνά μου το ρωτούν. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις στο εξωτερικό. Το να ζήσεις σε μια ξένη χώρα και να ξεκινήσεις από το μηδέν, θα πρέπει να το κάνεις μόνο όταν είσαι μικρός, στο ξεκίνημα σου. Να τα παρατήσω τώρα όλα και να πάω στην Αγγλία ή την Αμερική και να ξεκινήσω από το μηδέν, το θεωρώ βουνό. Η ζωή μού τα έφερε έτσι, ώστε να έχω μια καλή καριέρα στην Ελλάδα, οπότε δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω. Σίγουρα δεν αγνοώ τον ρόλο που έπαιξε ο παράγοντας της τύχης στην περίπτωσή μου», καταλήγει.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: