Ορέστης Τζιόβας: Είναι ένας άγγελος

Unknown
0

Ο Ορέστης Τζιόβας ή αλλιώς "Στέφανος" μπήκε στο Daddy Cool στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και από την πρώτη στιγμή άρχισε να πολιορκεί στενά τη Στέλλα.


Γοητευτικός, γλυκός και ρομαντικός, έγινε ο ανταγωνιστής του Μάξιμου, ο οποίος μέχρι τότε φαινόταν πως είχε τη Στελλίτσα για «σιγουράκι». Μήπως πάντα έτσι δεν πιστεύουμε για τους ανθρώπους που μας αγαπούν αληθινά; Έτσι, ο Στέφανος ήρθε για να ταράξει τα νερά, να πάρει τη Στέλλα κοντά του, για να την πάει - όχι πολύ μακριά- στο διπλανό βιβλιοπωλείο.

Όταν ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δημιουργείται απόσταση, δύο πράγματα μπορούν να συμβούν… Θα κατάφερνε ο Στέφανος να κάνει τη Στέλλα δική του παρόλο που εκείνη θα είχε πάντα μια σκονισμένη αγάπη στην καρδιά της; Ή μήπως ο Μάξιμος θα καταλάβαινε πόσο απαραίτητη του ήταν η Στέλλα και – επιτέλους – θα τη διεκδικούσε;

Ο αγαπημένος μας Μάξιμος, όμως, από φόβο πως δεν μπορεί να δώσει στη Στέλλα όσα της αξίζουν, συνεχώς αναβάλλει το ραντεβού του με την ευτυχία.

Στο προχτεσινό επεισόδιο του DADDY COOL, μια σειρά από παρεξηγήσεις έκαναν και πάλι τον Μάξιμο να μην τολμά να ζήσει το παραμύθι του με τη Στέλλα. Θα μπορούσε ποτέ η Στέλλα του, η δική του Στέλλα, να παντρευτεί κάποιον άλλο; Σε πόσα ποτήρια νερό θα κατάφερνε να πνίξει τον πόνο του; Να τον πνίξει… όπως έμαθε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια….


Ο Μάξιμος βρέθηκε για μια ακόμη φορά να κοιμάται, κυριολεκτικά και μεταφορικά και θα κοιμόταν ακόμα, αν δεν γινόταν μια μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Ενώ όλοι περιμέναμε πως ο Στέφανος είναι ο κάτοχος του βιβλιοπωλείου που ήρθε για να πάρει τη Στέλλα από τον Μάξιμο, στο 7ο επεισόδιο, γίνεται μια μεγάλη ανατροπή. Φανερώνεται πως ο Στέφανος είναι ένας άγγελος που ήρθε στη ζωή του ζευγαριού για να το ενώσει και όχι για να το χωρίσει. Όλες οι προσπάθειες που έκανε ήταν για να κινητοποιήσει τον Μάξιμο.

Ο ρόλος, λοιπόν, του Στέφανου στην εξέλιξη της σειράς κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν.

Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να δει κατά που πέφτει η ευτυχία του, χρειάζεται ένας φύλακας άγγελος. Και ο καλός μας Μάξιμος, που πάντα βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του δεν θα μπορούσε να μην έχει φύλακα άγγελο. Ο Στέφανος, λοιπόν, λέγοντας στον Μάξιμο πως σκοπεύει να παντρευτεί τη Στέλλα προσπάθησε να τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως «Το φευγιό της είναι η δυστυχία του… ».


Τρέξε λοιπόν, Μάξιμε! Γιατί ο Στέφανος, ο φύλακας άγγελός σου, δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του! Πρέπει να τρέξεις κι εσύ!

Ο Μάξιμος, πράγματι, ξύπνησε και όπως συμβαίνει στα παραμύθια, όταν πρόκειται για μια αγάπη καρμική και αληθινή, εκείνη βρίσκεται ΕΚΕΙ και περιμένει.

Οι πόρτες του ΜΑΜΑΣ άνοιξαν σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, και η Στέλλα ξαναμπήκε στη ζωή του Μάξιμου με την υπόσχεση να μείνει για πάντα.


O φύλακας άγγελος, ντυμένος στα λευκά, χάθηκε πάνω στη μηχανή του, έχοντας ολοκληρώσει τον ρόλο του.

Όσο για εμάς; Πήραμε μια γεύση από πραγματική ευτυχία και πιστέψαμε ξανά στον δικό μας φύλακα άγγελο. Έχουμε ανάγκη από μια αισιόδοξη τηλεόραση, που επιμένει να προβάλλει την αγάπη ως την πιο ισχυρή δύναμη.


«Όταν βρίσκεις την ευτυχία είναι σαν να ζεις το παραμύθι. Όταν γνωρίζεις την ευτυχία δε χρειάζεσαι το παραμύθι. Είσαι εσύ το παραμύθι»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !