Λάμπρος Φισφής: «Τα τελευταία χρόνια είμαι σε συζητήσεις για την επιστροφή...»

Unknown
0
Ο Λάμπρος Φισφής εκτός από παρουσιαστής είναι και κωμικός. Θα τον ενδιέφερε η επιστροφή μιας εκπομπής stand up comedy; Είναι σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο;

«Τα τελευταία χρόνια είμαι σε συζητήσεις για την επιστροφή κάποιου comedy show. Παρόλο που αυτές οι συζητήσεις έχουν ελπίδα ταυτόχρονα υπάρχει και ένα μεγάλο ρίσκο που αυτή τη στιγμή ίσως σταματάει τέτοια project. Ολοι καλώς ή κακώς, αυτή είναι η κατάσταση, πηγαίνουν με πιο safe επιλογές γιατί δεν είναι ακριβώς η καλύτερη στιγμή για ρίσκα που μπορεί, ας πούμε, να μη βγουν. Μια τέτοιου είδους εκπομπή είναι κάτι που προφανώς θα ήθελα να ξαναγίνει και λόγω της επιτυχίας που είχε το «Κάψε το σενάριο» και επειδή αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια ο κόσμος περιμένει, ρωτάει και θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση μια εκδοχή αυτού» τόνισε στο TV Έθνος.

Τι σας αρέσει να βλέπετε στην τηλεόραση; 
«Έβλεπα πάντα σειρές. Τώρα πια υπάρχει μια ευκολότερη πρόσβαση στον κόσμο να δει ξένες εκπομπές ή σειρές και είναι κάτι που πολλές φορές μπορεί να παρακολουθήσω. Ειδήσεις δεν βλέπω με τίποτα. Αγχώνομαι. Τρομοκρατούμαι, δεν μπορώ. Αν δω ολόκληρο δελτίο ειδήσεων νομίζω ότι έρχεται το τέλος. Το αποφεύγω και ισχύει το ίδιο και με πολύ κόσμο που το συζητάω.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !