Και στα ερτζιανά ο Κώστας Βαξεβάνης;

Unknown
0
Τα σχέδιά του για τη δηµιουργία ραδιοφωνικού σταθµού αναθερµαίνει ο Κώστας Βαξεβάνης, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια να διατηρήσει την κυριακάτικη εφηµερίδα «Documento» σε κυκλοφοριακά επίπεδα που να εξασφαλίζουν αφενός µεν το «πέρασµά» της στην κοινή γνώµη και, αφετέρου, την επιβίωσή της χωρίς προβλήµατα.

Το «SECRET» είχε αποκαλύψει από τον περασµένο Σεπτέµβριο ότι ο γνωστός δηµοσιογράφος, µαζί µε τον σχεδιασµό της κυριακάτικης εφηµερίδας του, συζητούσε το ενδεχόµενο να ξεκινήσει και ένα νέο ραδιόφωνο, που θα κινείται στην ίδια πολιτική κατεύθυνση.

Τότε, µάλιστα, είχαµε επισηµάνει ότι βρισκόταν σε επαφή µε τον ιδιοκτήτη ραδιοφωνικών σταθµών Νίκο Μπιλίρη, αλλά οι συζητήσεις µεταξύ των δύο ανδρών δεν ευδοκίµησαν, λόγω των υψηλών απαιτήσεων που προέβαλε ο κ. Μπιλίρης. Στο σηµείο εκείνο ο Κώστας Βαξεβάνης διέκοψε τον συγκεκριµένο σχεδιασµό και έπεσε µε τα µούτρα στην έκδοση της εφηµερίδας του, που όµως παίρνει σιγά-σιγά τον δρόµο της, µε βελτιώσεις που προσπαθεί να κάνει από φύλλο σε φύλλο.

Ηδη, λοιπόν, κι ενώ κινείται στην κατεύθυνση της κυκλοφοριακής σταθεροποίησης, έχει εκµυστηρευθεί σε έµπιστους συνοµιλητές του πως, λόγω και των εξελίξεων του επόµενου διαστήµατος, επιθυµεί να βρίσκεται σύντοµα και στα ερτζιανά. Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιηµένος από την πορεία της εφηµερίδας και λέει πως «κερδίσαµε την πρώτη µάχη».

Ωστόσο, υπάρχει µια οµάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν κάποιες επιφυλάξεις για την πολιτική στόχευση της εφηµερίδας. Για παράδειγµα, τις προηγούµενες ηµέρες, και µε αφορµή το θέµα µε τη «λίστα Μπόργιανς», στο οποίο ενεπλάκη και το όνοµα της Φώφης Γεννηµατά, το επιχείρηµα που ακούστηκε από µερίδα κυβερνητικών και, κυρίως, κοµµατικών στελεχών ήταν το εξής: «Εµείς προσπαθούµε στον βαθµό που είναι δυνατόν να φέρουµε όσο το δυνατόν πιο µακριά το ΠΑΣΟΚ και τη Φώφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να µπλοκάρουµε ενδεχόµενες µετεκλογικές συµµαχίες, σε περίπτωση εκλογών, και θέµατα όπως αυτό φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσµα».

Οι ψίθυροι αυτοί έχουν φτάσει στα αυτιά του γνωστού δηµοσιογράφου, ο οποίος πάντως δηλώνει πως δεν τον απασχολούν και πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να κάνουν τη δηµοσιογραφική δουλειά τους µε τον τρόπο που εκείνοι θεωρούν καλύτερο. Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζεται από ακόµα µία πληροφορία που αφορά τον Χρήστο Καλογρίτσα, πατέρα του Ιωάννη-Βλαδίµηρου, ο οποίος αναφέρεται στην ταυτότητα της εφηµερίδας µε την ιδιότητα του εκδότη. Ο πατήρ Καλογρίτσας, ο οποίος πριν από λίγους µήνες σχεδίαζε την έκδοση εβδοµαδιαίας εφηµερίδας, και µάλιστα είχε προσλάβει γνωστούς δηµοσιογράφους, όπως ο Χρήστος Μαχαίρας και ο ΠανΠαν, για τη στελέχωσή της δεν έχει σταµατήσει, τουλάχιστον έως τώρα, να καταβάλλει τη µισθοδοσία.

Αν και πρόκειται για µια µικρή οµάδα δηµοσιογράφων, που θεωρητικά τουλάχιστον συνεχίζουν να πληρώνονται από τον κ. Καλογρίτσα, χωρίς να εργάζονται για την έκδοση νέου φύλλου, στον στενό κύκλο του γνωστού εργολάβου ακούγεται ότι «ίσως τον Ιανουάριο να υπάρξει µια έκπληξη µε νέα εφηµερίδα». Πάντως, ακόµα και όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά του µάλλον δεν τα πολυπιστεύουν αυτά και λένε πως «θα περιµένουµε λίγο ακόµα και µετά θα δούµε πώς θα κινηθούµε επαγγελµατικά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !