Ντάνη Γιαννακοπούλου για ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ:«Παίζω έναν μικρό ρόλο, δεν πιστεύω ότι θα...»


Η ηθοποιός,Ντάνη Γιαννακοπούλου,ενσαρκώνει τη Νεφέλη στο κωμικό σίριαλ του ΑΝΤ1,''Στο καλό,γλυκειά μου συμπεθέρα''. Η ίδια,μιλώντας στο tv έθνος και την Κλάρα Γενιτσαριώτη,αναφέρεται τόσο στο ζήτημα της αναγνωρισιμότητας όσο και στον ρόλο της στο σίριαλ...

Το θέμα της αναγνωρισιμότητας, όταν προκύψει, το έχεις σκεφτεί; 

''Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί σε μένα. Δηλαδή, παίζω έναν μικρό ρόλο, δεν πιστεύω ότι θα το βιώσω. Από την άλλη, αν συμβεί, θα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο να σε αναγνωρίζει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά σου''.

Μίλησέ μου για τον ρόλο που υποδύεσαι στη σειρά, τη Νεφέλη... 

''Η Νεφέλη είναι ερωτευμένη με τον Φάνη, αλλά δεν διαλύει τον αρραβώνα με τον Πέτρο. Είναι κολλημένη με το Ιντερνετ και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχει μάθει να ανησυχεί για τους άλλους. Όλα επικεντρώνονται γύρω από τον εαυτό της. Για να τη δικαιολογήσω σκέφτομαι, το έχω συζητήσει και με τον σεναριογράφο, ότι είναι ένα κορίτσι που έχει απόσπαση προσοχής και συναισθηματικά δεν είναι τόσο ευφυής. Είναι ένα κορίτσι μπερδεμένο. Τη δικαιολογώ γιατί ένα κορίτσι 25 χρόνων μπερδεύεται εύκολα συναισθηματικά. Η Νεφέλη έχει κάτι αθώο που με γοητεύει, και από την άλλη, έχει και μια πονηριά''.

Τι μας επιφυλάσσει η Νεφέλη στα επόμενα επεισόδια; 

''Αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε τη Νεφέλη για «κακά» πράγματα. Δηλαδή, η πονηριά της παίρνει σάρκα και οστά, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, γιατί και εγώ δεν γνωρίζω. Δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν η Νεφέλη έχει συμβάλει σε μια δολοπλοκία ή όχι''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: