Νέος Διευθυντής στο Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων...


Ο Χανιώτης καθηγητής της Σχολής ΗΜΜΥ, του Πολυτεχνείου Κρήτης, Μίνως Γαροφαλάκης, εξελέγη Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφοριακών Συστημάτων (ΙΠΣΥ). Το ΙΠΣΥ αποτελεί μέρος του Ερευνητικού Κέντρου Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης ,«ΑΘΗΝΑ».Το «ΑΘΗΝΑ» είναι το πρώτο ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα που εστιάζει αποκλειστικά στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα το 2003, και εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το ΙΠΣΥ ιδρύθηκε το 2007 και έχει ως αποστολή να διεξάγει έρευνα, να αναπτύσσει καινοτόμες εφαρμογές και προϊόντα, και να παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της διαχείρισης της πληροφορίας και των πληροφοριακών συστημάτων μεγάλης κλίμακας. 

O κος Γαροφαλάκης, παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα διατηρεί τη θέση του ως Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

 

Πηγή:zarpanews.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: