Ηθοποιός των ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ αποκαλύπτει:«Μέχρι να έρθει το σενάριο,δεν ήξερα ποιον ρόλο θα παίξω»


Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή του το περασμένο καλοκαίρι.
Ο νεαρός ηθοποιός, Αλέξανδρος Πέρρος, ο οποίος υποδύεται τον κακομαθημένο υιό Ρεμούνδο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, ''Οι Συμμαθητές'', έχει διανύσει ήδη πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι.

Πρωτοετής ακόμα στο Θέατρο Τέχνης ανέβηκε στη σκηνή και από τότε έχει περάσει μια δεκαετία συνεχών εμφανίσεων στο θέατρο. «Είχα προτάσεις για να παίξω σε σίριαλ στο παρελθόν αλλά ήμουν επιφυλακτικός. Ήθελα πρώτα να πειραματιστώ με τον εαυτό μου, να κάνω θέατρο, να ''ψηθώ'' και μετά να έρθει τηλεόραση», λέει ο ίδιος.

Όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στα στούντιο της Finos Films, όπου γυρίζεται η σειρά, εντυπωσιάστηκε από τον χώρο, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερε ποιος ρόλος θα του δινόταν. «Δεν είχα ξαναβρεθεί σε πλατό και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο μεγάλο ήταν. Δοκίμασα δύο καινούργιους ρόλους. Του Αλέξανδρου και του Νικόλα. Μέχρι να έρθει το σενάριο στα χέρια μου δεν ήξερα για ποιον χαρακτήρα με είχε διαλέξει ο Βασίλης Θωμόπουλος. Στο πρώτο γύρισμα ήμουν περισσότερο χαμένος παρά γοητευμένος. Αργότερα ένιωσα καλά, όμως, δεν έχω βρει ακόμα τα πατήματά μου. Το σίγουρο είναι ότι στους ''Συμμαθητές'' νιώθω ασφάλεια. Όλοι οι συντελεστές έχουν πολλές ώρες πτήσεις και σου παρέχουν σιγουριά, είναι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστεί», προσθέτει,μιλώντας στο Tv Ethnos και τη δημοσιογράφο,Κλάρα Γενιτσαριώτη.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: