Αναστασοπούλου για Συμμαθητές: Είναι μια συλλογική δουλειά που χρειάστηκε την σκληρή δουλειά όλων μας

0
Η Πηνελόπη είναι από τα πιο ροκ άτομα στην κατά τ’ άλλα αποστειρωμένη ελληνική showbiz. Παντρεύτηκε κρυφά χωρίς τυμπανοκρουσίες, δεν κάνει στημένα παπαρατσικά θέματα κι αν δεν συμπαθεί τον συνομιλητή της εκείνος θα το καταλάβει στο πρώτο 5λεπτο.Την πετυχαίνουμε στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς όχι μόνο πρωταγωνιστεί σε ένα δυνατό «χαρτί» του Ant1 αλλά έχει μπει στον κόσμο της η κόρη της, Λυδία. Μιλάει όπως μιλάει ένας φρεσκοερωτευμένος για τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να δοκιμαστεί σε δύσκολους ρόλους ρεπερτορίου μετά την κατάλληλη προετοιμασία. Η Πηνελόπη έχει τελειώσει το Θέατρο Τέχνης, ασχέτως που τα φώτα τις περισσότερες φορές έπεφταν πάνω στο υπόλοιπο εντυπωσιακό «πακέτο» της.


-Τρίτη σεζόν λοιπόν η φετινή για τους «Συμμαθητές»!Νιώθεις δικαιωμένη για την μεγάλη επιτυχία της σειράς σε χρόνια δύσκολα για την ελληνική τηλεόραση;
Δεν ένιωθα ποτέ αδικημένη για να σου πω την αλήθεια. Εμένα η δουλειά μου ξεκίνησε να γίνεται γνωστή σε μια φάση που η ελληνική τηλεόραση σταμάτησε να είναι υπέρ του δέοντος γενναιόδωρη για τους ηθοποιούς. Άρχισα δηλαδή να γίνομαι αναγνωρίσιμη μέσα από την τηλεόραση ακριβώς πάνω στην φάση που άρχιζε η κατηφόρα της. Βέβαια τίποτα από όλα αυτά που έχουν συμβεί με τους «Συμμαθητές» δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχαν άνθρωποι να μας εμπιστευτούν. Προσωπικά, νιώθω ότι χρωστάω πάρα πολλά στον σκηνοθέτη μας,τον Βασίλη Θωμόπουλο που μας επέλεξε. Είναι μια συλλογική δουλειά που χρειάστηκε την σκληρή δουλειά όλων μας για να κρατηθεί τόσο δυνατά όλα αυτά τα χρόνια.
-Κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας σου, θεωρείς ότι έφτασες εδώ που έφτασες λόγω τύχης, σκληρής δουλειάς ή των «όχι» που είπες;
Μα τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα ελάχιστοι ήταν οι ηθοποιοί που είχαν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δουλειές. Για την ακρίβεια, δεν υπήρχαν δουλειές για να επιλέξεις!Αυτό ωστόσο μου συνέβη φέτος, καθώς είχα τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ στην ζωή μου. Εννοώ ότι αν δεν είχα γίνει μαμά, επαγγελματικά θα ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Βέβαια αυτό που ζω τώρα είναι κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα και σίγουρα θα γεμίσει την δική μου «βαλίτσα» με συναισθήματα που θα μπορέσω να βγάλω μελλοντικά πάνω στην δουλειά μου και στους ρόλους μου.
-Μας πρωτοσυστήθηκες ως μια κοπέλα πολύ sexy και παραμένεις ακόμη…
Ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο, αλλά δεν σας συστήθηκα καθόλου έτσι. Μέχρι που τελείωσα το Θέατρο Τέχνης δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος θα έβλεπε κάτι sexyσε εμένα. Δεν ήμουν καθόλου αυτό το πράγμα, μα καθόλου όμως. Απλά έτυχε οι ρόλοι που μου έδιναν όταν ξεκίνησα να είναι τέτοιοι. Αν με γνωρίσεις στην ζωή μου δεν είμαι έτσι.
-Ένιωσες κάποια στιγμή ότι εγκλωβίζεσαι στο «κοστουμάκι» της sexyπου σου φόρεσαν τα μίντια;
Μα δεν με εγκλωβίσατε σε κάτι κακό, αλλά σε κάτι όμορφο και κυρίως πολύ καινούργιο για μένα. Έπαιξα πολύ με την sexyεικόνα μου η αλήθεια είναι, μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι αυτό των μίντια. Επειδή ήταν κάτι που δεν υπήρχε στην ζωή μου, μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα κιόλας.Όταν έκανα τις φωτογραφίσεις για το Nitroκαι το Maxήταν κάτι πολύ μεγάλο και ουάου για μένα, αν αναλογιστείς ότι στην καθημερινή μου ζωή ήμουν με ένα τζιν και τα αθλητικά μου.Τώρα ως μαμά είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά τότε δεν σου κρύβω ότι γούσταρα να βλέπω τον εαυτό μου στα περιοδικά να είναι τόσο λαμπερός και sexy. Πλέον σαρανταρίζω και γουστάρω πολύ με αυτό που βιώνω στο σπίτι μου.
-Σαρανταρίζεις όντως;
Ναι του χρόνου το καλοκαίρι γίνομαι 40.Δεν ξέρω πως έγινε, είναι αλήθεια όμως (γέλια). Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου.
-Μας είχες προειδοποιήσει στο παρελθόν ότι θα έκανες μυστικό γάμο και τελικά… τα κατάφερες! Πως έγινε αυτό;
Πήγαμε στο δημαρχείο της Αθήνας τα Χριστούγεννα. Κεντρικότατα και τέλεια. Μάλιστα, την ίδια μέρα μαζί με εμάς παντρευόντουσαν κι άλλα ζευγάρια και μας έβγαζαν φωτογραφίες τόσο οι ίδιοι όσο και οι φωτογράφοι τους.Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε, παντρευτήκαμε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος που επί της ουσίας δεν πίστευε στον θεσμό του γάμου, δεν θα το έκανα αν δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον άνδρα μου. Για μένα μόνο από ακραίο έρωτα πρέπει να παντρεύεσαι, αλλιώς ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο που σε δένει με έναν άλλον άνθρωπο.
-Και ξαφνικά προκύπτει η Λυδία;
Καθόλου ξαφνικά (γέλια). Θέλαμε εδώ και καιρό να κάνουμε ένα παιδί και κάπως έτσι μπήκαμε σε αυτή την υπέροχη διαδικασία. Είναι μια μαγική περίοδος στην ζωή ενός ζευγαρού. Αυτό το μωρό ήρθε στον κόσμο από πολλή αγάπη.
-Τι στοιχεία θέλεις να πάρει από εσένα και τι από τον Φώτη;
Από τον Φώτη θέλω σίγουρα να πάρει την ικανότητα του να εστιάζει τόσο πολύ στα πράγματα. Έχει μια σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία, η οποία χρειάζεσαι για να τελειοποιήσεις μια τέχνη. Θέλω πολύ η μικρή να το πάρει αυτό το στοιχείο από τον μπαμπά της! Σε αντίθεση, θέλω να μην φοβάται και να μην παίρνει μέσα της την κακία των ανθρώπων, πράγματα που τα έχω εγώ ως χαρακτήρας.
-Πάντως να παραδεχτούμε ότι συγκριτικά με το παρελθόν πλέον είσαι πολύ πιο cool με το θέμα των παπαράτσι. Τι άλλαξε αλήθεια;
Έχω κουλάρει όντως, γιατί πια είναι πιο coolκαι ο άνδρας μου. Σκέψου ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που δεν το έχει συνηθίσει όλο αυτό, και ξαφνικά εκεί που είστε μαζί έξω πετάγεται ένας κυριούλης από το πουθενά και σας τραβάει… Δεν του είναι ευχάριστο αυτό που του συμβαίνει. Τώρα που είμαστε παντρεμένοι έχουν αλλάξει τα δεδομένα.Δεν θα μου αρέσει όμως αν έρθουν να βγάλουν φωτογραφία το παιδί μου.Θα τους πάρει και τους σηκώσει!
-Πάντως είσαι από τα ελάχιστα παραδείγματα ωραίων γυναικών της showbiz που παντρεύτηκε αυτόν που ήθελε η καρδιά τους κι όχι έναν εφοπλιστή που την βλέπει ως «trophy woman».

Όχι προς Θεού, κάποια πράγματα για μένα είναι αυτονόητα. Είμαι ένας παθιασμένος άνθρωπος και δεν θα μπορούσα να είμαι αλλιώς. Ήθελα τον άνδρα αυτόν κι αυτό τον άνδρα πήρα. Τον ήθελα και συνεχίζω να τον θέλω πολύ. Ξυπνάω το πρωί, τον κοιτάω και τα μάτια μου δακρύζουν από τον πόθο. Με τίποτα δεν μπορούσανα με φανταστώ να ξυπνάω δίπλα σε έναν άνδρα μόνο για τα λεφτά του, που δεν τον θέλω, δεν μπορώ να τον μυρίσω και δεν θέλω να τον ακουμπήσω. Έκανα παιδί με τον Φώτη για να βλέπω τα μούτρα του επί δύο. Μου αρέσει επίσης που ο άνδρας μου κι εγώ δουλεύουμε και προσπαθούμε μαζί για τους κοινούς μας στόχους. Ούτως ή άλλως είμαι τέτοιος άνθρωπος που δεν θα μπορούσα να επαναπαυτώ σε κάποιον και να μην κάνω τίποτα.

Στον Οδυσσέα Μητσόπουλο ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !