Μπέσυ Μάλφα: Δεν έκανα καριέρα στο εξωτερικό για να μην αποχωριστώ τα παιδιά μου

0
Πολυπράγμων αλλά πάνω από όλα γλυκιά μανούλα η Μπέσυ Μάλφα. Πρωταγωνιστεί στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» , σκηνοθετεί την Κάτια Νικολαϊδου σε μια παράσταση που θα γυρίσει την Ελλάδα και ταυτόχρονα προετοιμάζει την παιδική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν οι δίδυμες κόρες της. Η ηθοποιός αποκαλύπτει στο Weekend, γιατί σταμάτησε τις δίαιτες, τι είναι αυτό που την τρελαίνει στον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αλλά και τη γνώμη της για τα μιούζικαλ της εφετινής σεζόν.

Μόλις εχθές κάνατε πρεμιέρα στο ανακαινισμένο Θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης με την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»…
Είναι μια  μαύρη κωμωδία, που πραγματεύεται καταστάσεις με φόνους με ανθρώπινες σχέσεις και τη λαμογιά του Έλληνα. Βέβαια όλα αυτά αντιμετωπίζονται με πολύ χιούμορ, που νομίζω ότι είναι και ο μόνος παράγοντας αντιστάθμισης σας κατάστασης στην οποία ζούμε.
Χρησιμοποιείς το χιούμορ ως  αντικαταθλιπτικό; Αυτό το έχεις διδάξει και στα παιδιά σου;
Νομίζω ότι  το κάνω από πολύ νωρίς  στη ζωή μου, και αγαπώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους που έχουν χιούμορ. Πολλές φορές δεν με νοιάζει καν ο χαρακτήρας τους, κάτι που μπορεί να αποτελέσει και παγίδα. Φαντάζομαι ότι όταν αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα με χιούμορ, αυτό και χωρίς να προσπαθήσεις να το περάσεις στα παιδιά, εκείνα το αντιλαμβάνονται τα παιδιά. Νομίζω ότι τα παιδιά είναι καθρέπτης σας. Σας συμπεριφερόμαστε εμείς μέσα και έξω από το σπίτι, είναι το βασικό σχολείο. Τα παιδιά  βλέπουν, κρίνουν και αποφασίζουν.
Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Αλέξανδρο Ρήγα;
Ο Αλέξανδρος είναι σας άνθρωπος που εκτιμώ βαθειά. Έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν και τον εμπιστεύομαι απόλυτα σαν δάσκαλο υποκριτικής. Μέσω της Άννας , του ρόλου μου που μέσα  στην παράσταση έχει το ρόλο του παρατηρητή,  μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τους  υπέροχους ρόλους που υποδύονται οι συνάδελφοί μου και πολλές φορές γελάω με αυτά που κάνουν. Αυτό που ζω είναι μια ευφορία.
Η συνεργασία με τη Χρυσούλα Διαβάτη πώς είναι;
Τη θαυμάζω απεριόριστα, είναι σας πολύ δυνατός άνθρωπος , με πολλά χρόνια θητείας στο θέατρο. Είναι υπέροχη και το τάλαντο που διαθέτει είναι σε τεράστιο βαθμό.
Τι είναι αυτό που σου λείπει, μέσα από την μακροχρόνια πορεία σου στο χορό, την υποκριτική το μιούζικαλ και τη σκηνοθεσία;
Ό,τι  ήθελα να παίξω, το έχω ήδη κάνει. Μπορεί να  υπήρξαν κάποια μιούζικαλ που να είχα στο μυαλό μου, αλλά τα έπαιξαν  άλλοι, οπότε γιατί να τα παίξω και εγώ, βαριέμαι. Τώρα γιατί επιλέγουν στα μιούζικαλ ανθρώπους με δύο δεξιά πόδια και δύο δεξιά χέρια δεν μπορώ να σας το απαντήσω. Δεν έκανα καριέρα στο εξωτερικό για να μην αποχωριστώ τα παιδιά μου.Έπρεπε να είχα φύγει στο όταν μου έγιναν τρείς προτάσεις για το West End αλλά προτίμησα να μείνω δίπλα στην οικογένειά μου.
Πότε δέχτηκες τις προτάσεις για να φύγεις στην Αγγλία;
Το 2002 όταν είχα τα δίδυμα μικρά, μου έγινε η  πρώτη πρόταση να φύγω για τρεις μήνες Αγγλία. Η δεύτερη φορά ήταν πριν από 3 περίπου χρόνια και τότε έπαιζα στο θέατρο με τον Ρήγα, να φύγω στο Λονδίνο για να συμμετάσχω στη σειρά του BBC το «Strike Back» και η τρίτη λίγο πιο μετά όταν μου πρότειναν να παίξω στη σειρά «Legends2». Την τελευταία δεν είχα χρήματα για να αγοράσω το εισιτήριο (σ.σ.γέλια). Αυτό ήταν ένα όνειρο που ήθελα να είχα τολμήσει, γι αυτό και φέτος όταν πρότειναν στον Γεράσιμο, να παίξει σε μια Ιταλική σειρά του είπα «Αντρούλη μου παράτα τα όλα και πήγαινε γιατί θα μου μείνει το απωθημένο.»
Πώς διαχειρίζεσαι το γεγονός πως οι δίδυμες κόρες σου, Νίκη και Όλγα  κάνουν ήδη τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του Θεάτρου; Θα ακολουθήσει και ο γιος σου, Γιάγγος;
Τα κορίτσια μου, είναι δύο πολύ σεμνά παιδιά, που τελείωσαν το σχολείο με πολύ καλούς βαθμούς και τώρα φοιτούν στο δεύτερο έτος της σχολής Γιώργου  Θεοδοσιάδη. Θέλουν να τολμήσουν μόνα τους, γιατί έχει μεγαλύτερη σημασία να καταφέρνεις κάτι μόνος σου και άλλο να στο χαρίζουν. Θα παίξουν και οι δύο στο παιδικό έργο «Οι περιπέτειες του Μίνι Μίου» το οποίο σκηνοθετώ και  που θα παρουσιάσουμε στα σχολεία από τον Ιανουάριο, με θέμα τον εθισμό των παιδιών στην τεχνολογία και το διαδίκτυο. Ο Γιάγγος είναι στην έκτη δημοτικού και ασχολείται με τα μαθηματικά και τη φυσική, αλλά έχει κι εκείνος τις ανησυχίες του. Φοβάμαι μην ακολουθήσει τον «κακό δρόμο» τον δικό μου  και το λέω έτσι λόγω των δυσκολιών που έχει, γιατί κάθε τρεις μήνες οι ηθοποιοί βρίσκονται χωρίς δουλειά και αναζητούν άλλη.
Πόσα χρόνια είσαι με τον Γεράσιμο; Ποιο είναι το στοιχείο που αγαπάς πάνω του και τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει;
Είμαστε μαζί 24 ολόκληρα χρόνια αλλά νιώθουμε λες και ήταν χθες. Με ρωτάνε χρόνια ποιο είναι το μυστικό, πιστεύω ότι είναι ο αλληλοθαυμασμός. Μου αρέσει πολύ ως άντρας και αγαπώ την ευφυΐα του. Αυτό που δεν αντέχω όμως είναι η έντονη σχολαστικότητά του που μερικές φορές με απορρυθμίζει, γιατί ως μητέρα περνάνε όλα από τα χέρια μου και που και που αναζητώ το χάος.
Το πέρασμα του χρόνου σε φοβίζει; Σκέφτεσαι τις δίαιτες , τα μπότοξ, τις  αισθητικές επεμβάσεις;

Μια περίοδο σκεφτόμουν τις δίαιτες και είχα φτάσει στα 50 κιλά, που για το ύψος μου που είναι 1,72 ήμουν κοκκαλιάρα, αλλά επειδή έχω φαρδύ πρόσωπο μου έλεγαν όλοι ότι στην τηλεόραση βγαίνω παχιά. Αφού λοιπόν δεν φαινόταν, έφαγα κι εγώ και τώρα είμαι στα καλύτερά μου! (σ.σ. γέλια) Γυμνάζομαι όμως συστηματικά, γιατί θεωρώ πως η γυμναστική,  η μουσική και τα μαθηματικά από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν απαραίτητα. Αν αργότερα δω κάτι που δεν μου αρέσει μπορεί να το αλλάξω. Τις φοβάμαι τις εγχειρήσεις, με φοβίζει η νάρκωση. Αυτό που με ανησυχεί στο μπότοξ είναι μη μου χαλάσει την υποκριτή μου παλέτα, την γκάμα των μορφασμών, που για μένα είναι απαραίτητο. 

Στην Κορύνα Μαντάγαρη ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !