Ποιος ηθοποιός μαγειρεύει αυτή τη βδομάδα με την Ελένη Ψυχούλη;

0

Aγαπημένα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο, για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 
Δείτε απλές και νόστιμες συνταγές με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Ριζότο με καλαμπόκι, ψητή γαλοπούλα & μπλε τυρί, κοτόπουλο πεταλούδα με σάλτσα BBQ στον φούρνο και ρολό από κιμά κοτόπουλου γεμιστό με σπανάκι & τυριά!

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 
Η Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί τον Chef ,Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, και ανακαλύπτουν τα μυστικά για την πίτσα & το ψωμί. Δείτε τη συνταγή για την πίτσα με φρέσκα μανιτάρια & brie, το χειροποίητο ψωμί και τις γλυκές ατομικές πίτσες!

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 
Η Ελένη, παρέα με τον Μανώλη Βασιλάκο από τη Σκύρο, μαγειρεύει φιλέτο σαρδέλας σε φύλλο Βηρυτού με σπανάκι & πιπεριά Φλωρίνης, γαρίδες παναρισμένες με μουστάρδα & μέλι και μακαρονάδα με καλαμάρι & κόκκινη σάλτσα μανιταριών!

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 
Η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου & τη Ζοζέφα Πέγκου! Δοκιμάστε τα marshmallow cupcakes, το σοκολατένιο mud cake και τη βελουτέ σούπα κουνουπιδιού με μπλε τυρί!

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου
Ο ηθοποιός, Φάνης Μουρατίδης μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει με τις οδηγίες του Chef, Νίκου Δημητροκάλη! Δείτε τη συνταγή για τη σαλάτα με παντζάρι, μανιτάρια & παρμεζάνα, την πατατόπιτα με μορταδέλα, και τα σπαγγέτι με μανιτάρια, κολοκυθάκι & σάλτσα με μπλε τυρί!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !