Αμαλία Γιαννίκου: Η συνεργασία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου

0

Η Αμαλία Γιαννίκου μίλησε για τη συνεργασία με τον Λευτέρη Παπαπέτρου. Δεν είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετείτε σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου. 

Πώς είναι η συνεργασία σας; 
Με τον Λευτέρη Παπαπέτρου γνωριστήκαμε το 2003 στο Λος Άντζελες, όταν σπούδαζα σκηνοθεσία στο USC. Υπήρξε καλλιτεχνική ταύτιση αμέσως, μόλις ανακαλύψαμε πως λατρεύουμε και οι δύο το Six Feet Under τη μαύρη κωμωδία του Άλαν Μπολ. Μας πήρε δέκα χρόνια να συνεργαστούμε επίσημα, στο Κάτω Παρτάλι (μην υπολογίζοντας μια σειρά για το mega το 2010, που δεν προχώρησε ποτέ πέραν της προπαραγωγής λόγω υψηλού μπάτζετ), και νιώθω χαρά και τιμή που μου εμπιστεύτηκε για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το κείμενο του. 

Όταν πήρατε για πρώτη φορά το σενάριο στα χέρια σας, τι «γεύση» σας άφησε;
 Ο Λευτέρης Παπαπέτρου μου ανακοίνωσε πως «πιάνω δουλειά» την ημέρα των γενεθλίων μου, τον περασμένο Μάιο. Μια-δυο εβδομάδες αργότερα καθίσαμε με δύο κούπες ζεστή σοκολάτα πάνω από τον «χάρτη» με τους χαρακτήρες και το κόνσεπτ: η εβδομάδα ανάμεσα στο διάγγελμα και το δημοψήφισμα, μια σπιτονοικοκυρά που η απραγία τη μετατρέπει σε απαγωγέα, μια μικρή κοινωνία που σταδιακά κανιβαλίζεται, χαρακτήρες της διπλανής πόρτας που κρύβουν μυστικά.,. Βρήκα την ιδέα ιδιοφυή, επίκαιρη, τολμηρή και καινοτόμα, γιατί βασίζεται σε κάτι που βιώσαμε όλοι, καθένας με τον τρόπο του, πριν από έναν χρόνο. 

Πώς είναι να σκηνοθετείτε μια σειρά της οποίας το σενάριο εί-ναι δια χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες;
 Ο Λευτέρης Παπαπέτρου μας έχει χαρίσει μερικούς από τους πιο μνημειώδεις χαρακτήρες της τηλεοπτικής μας ιστορίας, τους οποίους έχουν ενσαρκώσει ηθοποιοί με μοναδικό τρόπο. 

 Πηγή : mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !