Σωτήρης Γεωργούντζος σε Νίκο Μουτσινά: Είναι γυρολόγος της τηλεόρασης.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξαναχτύπησε. Καλεσμένος στο The 2night Show, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έδειξε δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες, βγήκε από τα ρούχα του.

«Δεν την βλέπω γιατί κοιμάμαι το πρωί. Δεν μου αρέσει. Ξέρεις τι με πειράζει στην Κατερίνα; Δεν μπορώ να ακούω την έκφρασή της “αγαπημένοι μου τηλεθεατές, τηλεθεατές μου”. Οι τηλεθεατές Κατερίνα μου δεν είναι δικοί σου, είναι της εκπομπής, του καναλιού, γενικότερα της τηλεόρασης. Είναι πολύ εγωκεντρικό αυτό που κάνεις και να λες “αγαπημένοι μου τηλεθεατές”. Οι υπόλοιποι στο πάνελ, τι είναι; Ή οι συντελεστές της εκπομπής; Είναι του καναλιού, της εκπομπής που σου δίνει το κανάλι να κάνεις, είναι πολύ εγωκεντρικό αυτό που κάνει. Άκουσες την Πόπη Τσαπανίδου να λέει “οι τηλεθεατές μου”; Μου ανεβάζει την πίεση με αυτά που λέει. Δεν μου αρέσει. Και δεν μου αρέσει και το στιλάκι της. Be cool Κατερίνα μου, be cool. Με το ζόρι σταρ, δεν γίνεται. Δεν νομίζω να είναι καλό παιδί. Είναι λίγο καβαλημένη; Με την καλή έννοια. Κι εγώ καβαλημένος είμαι, αλλά θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι με το ζόρι σταρ».

«Νίκος Μουτσινάς; Ποιος είναι αυτός; Α, αυτός; Είναι γυρολόγος της τηλεόρασης. Και δεν μου αρέσει καθόλου το στυλ του, ειρωνεία, υφάκι. Δεν είσαι και ο Larry King, ρε φίλε. Δεν είσαι κανένας σπουδαίος. Έχει έπαρση, σαν την Καινούργιου. Η Ηλιάκη μού αρέσει, είναι και ωραία γυναίκα. Ο Μουτσινάς σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Ποιος είσαι; Τι τηλεθέαση έχεις; Από εδώ και από εκεί είσαι. Δεν είδα να έχεις καμια τηλεθέαση τεράστια».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: