Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός πέρασε από οντισιόν για τον Τιτανικό

Unknown
0

Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και βραβευμένος με Όσκαρ, επιβεβαίωσε φήμες που τον ήθελαν πολύ κοντά στο ρόλο του Jack στην πολυβραβευμένη ταινία "Τιτανικό". "Στον Cameron άρεσε καλύτερα ο Leonardo Di Caprio" σημείωσε


Μια από τις ακριβότερες παραγωγές όλων των εποχών, ένα φιλμ βασισμένο στην χιλιοειπωμένη τραγική ιστορία του Τιτανικού, που κέρδισε διψήφιο αριθμό Όσκαρ πριν από 20 χρόνια. Η ταινία του James Cameron έσπασε τα ταμεία - και στην Ελλάδα - και έκανε ευρύτερα γνωστούς του Leonardo Di Caprio και Kate Winslet, αμφότεροι με ένα βραβείο από την αμερικανική ακαδημία για το υποκριτικό τους ταλέντο.

Για το ρόλο του Jack, φαίνεται πως διαγκωνίστηκαν δεκάδες νέοι ηθοποιοί τότε, μεταξύ των οποίων και ο Matthew McConaughey. Ο πρωταγωνιστής του Interstellar και του Dallas Buyers Club (ταινία που του χάρισε και το όσκαρ) επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια πως, είχε περάσει από καστ, για το ρόλο.

Μιλώντας στο περιοδικό Playboy, ανέφερε: "Ήμουν ένας από τους ηθοποιούς που πέρασαν από δοκιμαστικό και φεύγοντας πίστεψα πως έχω το ρόλο". Όπως είπε, την εποχή που αναζητούνταν το πρόσωπο για τον ανδρικό ρόλο, εκείνος του α' γυναικείου είχε ήδη κλειδώσει: "Το απόλαυσα. Η Kate Winslet επίσης το είχε κατά ευχαριστηθεί. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία. Όμως ο Cameron προτίμησε καλύτερα τον Leonardo Di Caprio" ανέφερε.


news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !