Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Είναι καλό να ακούς τις κριτικές για να γίνεσαι καλύτερος»

0
Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο σίριαλ ,Μην αρχίζεις τη μουρμούρα,όπου υποδύεται τον Σίμο. Ο ηθοποιός μίλησε στη Μάρα Σαρρή και το περιοδικό,Mytv, και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του όσο και στις κριτικές...

Πώς αντιδράς στις κριτικές; Αφήνεις να σε επηρεάζουν; 

''Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του κι έχει την προσωπική άποψή του- είτε είναι κριτικός είτε ακόμη κι ο κόσμος. Βέβαια, αν αρχίσεις να ασχολείσαι με το τι λέει ο καθένας , θα τρελαθείς και δεν θα ξέρεις τι κάνεις.Σίγουρα είναι καλό να ακούς για να γίνεσαι καλύτερος ως άνθρωπος κι ως ηθοποιός, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που κάποιος σου λέει κάτι''.

Στη σειρά υποδύεσαι τον Σίμο.Έχεις κοινά στοιχεία μαζί του;

''Ναι.Είχα κι εγώ κάποια περιττά κιλά παλαιότερα. Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως ο Σίμος δεν μπορεί να ανοιχτεί πολύ.Κι εγώ ήμουν με τις σχέσεις μου λίγο κουμπωμένος. Δεν ανοιγόμουν ή δεν έκανα μεγάλες σχέσεις γι'  αυτό τον λόγο.Αλλά αυτό συνέβαινε μέχρι τα είκοσι και κάτι.Όλα αυτά έχουν κάποια σχέση μ'  εμένα όταν ήμουν σχολείο,αλλά και λίγο πιο μετά, που δεν έκανα φοιτητική ζωή ,γιατί δούλευα''.

Μου είπες ότι ήσουν κουμπωμένος...Κατάφερες να το ξεπεράσεις ή ακόμα θες τον χρόνο σου για να ανοιχτείς; 

''Η αλήθεια είναι πως θέλω ακόμα τον χρόνο μου.Δεν είναι εύκολο .Εάν σε μια σχέση έχεις βιώσει στιγμές κατά τις οποίες ένιωσες πως σου συμπεριφέρονται αναξιοπρεπώς ,μετά κλειδώνεις και φοβάσαι τα συναισθήματά του.Εάν, λοιπόν,φοβάσαι δυο, τρεις συναισθηματικές καταστάσεις, μετά δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς''.

Ο Σίμος συναισθηματικά είναι λίγο συγκρατημένος.Θα τον δούμε να απελευθερώνεται; 

''Στα χριστουγεννιάτικα επεισόδια, παρότι είναι μελαγχολικός,το προσπαθεί. Όσο περνά ο καιρός, ο Σίμος θα εκδηλώνεται περισσότερο συναισθηματικά''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !