Από τις πιο προσιτές παρουσιάστριες -αν όχι η πιο προσιτή όλων, η Μαρία Μπεκατώρου σχεδόν πάντα μιλάει πολύ ανοιχτά για τη ζωή και τη δουλειά της.

Στην προκειμένη περίπτωση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και συγκεκριμένα στη Σπυριδούλα Τριάντου αποκάλυψε μεταξύ άλλων με πιο τρόπο διατηρεί τον πολύχρονό της δεσμό με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, αλλά και τα «μαθήματα» που έχει πάρει από τον επαγγελματικό «στίβο».

Σε έχουν προδώσει επαγγελματικά; 
«Γενικά, θα σου πω ότι δεν είχα άσχημες συνεργασίες, απλώς, μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, έμαθα πως πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική με τους ανθρώπους και να μην τους θεωρώ όλους φίλους. Κρατώ πια μικρό καλάθι, γιατί ήμουν καλοπροαίρετη με όλους».

Τι σε εξοργίζει πιο πολύ στους ανθρώπους; 
«Με εξοργίζουν το ψέμα και η αχαριστία». Όλοι γύρω χωρίζουν…

Εσύ τι μυστικό έχεις και είσαι τόσο δεμένη με τον άντρα σου; 
«Πιστεύω πως τα ζευγάρια δεν έχουν υπομονή. Οι άνθρωποι σήμερα δεν βάζουν το συναίσθημα πάνω από όλα. Εγώ ξέρω πως όταν αγαπάς ένα πρόσωπο, έχεις υπομονή. Βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα…»

Σε μαλώνει ο Αντώνης, σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου;
«Ο Αντώνης απλώς προσπαθεί να με συνετίσει σε σχέση με το πόσο καλοπροαίρετη είμαι, επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές. Πλέον, όμως, το νιώθω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]