Η Ευγενία Μανωλίδου έχει γράψει τραγούδι για τον Άδωνι Γεωργιάδη


«Είναι πολύ δυναμικό, πολύ γρήγορο, πολύ ρυθμικό και οι ορχήστρες το απολαμβάνουν ιδιαίτερα όταν το παίζουν», δήλωσε η μαέστρος σε τηλεοπτική εκπομπή


Πως έχει γράψει τραγούδι για τον σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Άδωνι Γεωργιάδη αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου».

«Έχω γράψει τραγούδι για τον Άδωνι. Έχω γράψει ένα έργο πολύ ωραίο. Του άρεσε πολύ. Είναι πολύ δυναμικό, πολύ γρήγορο, πολύ ρυθμικό και οι ορχήστρες το απολαμβάνουν ιδιαίτερα όταν το παίζουν. Είναι έντονο, είναι χαρούμενο. Είναι μια πολύ καλή συνθετική στιγμή για μένα» είπε χαρακτηριστικά η Ευγενία και πρόσθεσε:

«Μ’ αρέσει πολύ αυτό το κομμάτι. Το ακούω και το ξανακούω μετά από χρόνια και μ’ αρέσει ακόμα».

Η Ευγενία μάλιστα αποκάλυψε και πως γνώρισε τον άντρα της ζωής της.

«Ανέκαθεν μου άρεσε να ασχολούμαι με τα θέματα που είχαν να κάνουν με τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, με ενδιέφερε η ιστορία και η μυθολογία. Είχα γράψει λοιπόν μία σειρά με ορφικούς ύμνους και είχα αποφασίσει να την κυκλοφορήσω στην Ελλάδα μέσω εκδοτικού οίκου. Είχα ήδη κάνει ένα cd. Τότε ταξίδευα και άκουσα την εκπομπή του Άδωνι στο ραδιόφωνο. Τότε λοιπόν κατάλαβα πως εκεί έπρεπε να τη δώσω τη δουλειά μου. Τουλάχιστον να κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλείο που να έχει να κάνει με την αρχαία Ελλάδα. Πήγα τον βρήκα και το συζητήσαμε. Έτσι μετά αρχίσαμε να συναντιόμαστε. Με κέρδισε εκ των υστέρων».

protothema

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: