Χάρης Γρηγορόπουλος: «Με τη σύζυγό μου, δε μας ενδιέφερε ποτέ να προβληθούμε.»

1
Ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη, 22 χρόνια. Ωστόσο, το ευρύ κοινό δεν το γνώριζε. Για το γεγονός αυτό μιλάει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Λοιπόν.


Με τη σύζυγο σου βρίσκεται στο ίδιο χώρο της υποκριτικής, πολλά χρόνια, με συνεχή παρουσία, πως γίνεται να μην το ξέρει το ευρύ κοινό;

Το ξέρει όλος ο χώρος ότι είμαστε παντρεμένοι. Όταν έχουμε τη ζωή μας, δεν μας ενδιαφέρει να ξέρουμε αν είναι γνωστή. Άλλωστε εμείς δεν είμαστε πρωταγωνιστές, ηθοποιοί που απασχολούν τον κίτρινο τύπο, από τα κουτσομπολιά μαθαίνει αυτά τα πράγματα, από ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν τη ζωή τους και τους ενδιαφέρει αυτό, να προβάλλονται με αυτό τον τρόπο. Εμάς δεν μας ενδιέφερε να προβληθούμε ποτέ με αυτό τον τρόπο. Με τη Φωτεινή είμαστε παντρεμένοι 22 χρόνια. Στο καμαρίνι γελούσαν οι συνάδελφοι όταν γράφτηκε αυτό. Ξαφνικά, μετά από 22 χρόνια, πήρε δημοσιότητα αυτή τη ιστορία.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο τρελαντωνης με την Κανελα την φουρναρισσα; Δεν το ηξερα, πραγματικα πολυ καλοι ηθοποιοι και χαρακτηρες (τουλαχιστον ετσι φαινονται) και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !