Αναστέλλεται η απεργία της ΠΝΟ.

0
Την απόφαση να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις πήρε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, το πρωί του Σαββάτου (10/12).


Λύνονται άμεσα οι κάβοι στα λιμάνια της χώρας, καθώς στη συνεδρίασή της η ΠΝΟ αποφάσισε το πρωί του Σαββάτου την αναστολή της απεργίας.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη απόφαση έκανε λόγο για συνέχιση της απεργίας έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΠΝΟ, κ. Χαλάς, αν και κανένα από τα προβλήματα τους δεν λύθηκε, ωστόσο, «αναστέλλουμε την απεργία και βλέπουμε». Επιπρόσθετα, ζήτησε «να μη στρέφονται εναντίον μας οι κοινωνικές τάξεις», ενώ συμπλήρωσε πως «δεν γίνεται να υποφέρουμε εμείς για πράγματα στα οποία η κυβέρνηση πρέπει να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία».

Λίγο αργότερα, με τηλεφωνική παρέμβαση, ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολίασε την απόφαση της αναστολής της απεργίας της ΠΝΟ, λέγοντας «Επιτέλους πρυτάνευσε η λογική».

Ο ίδιος τόνισε ακόμη πως «το αίτημα για το οποίο έγινε η απεργία, η κυβέρνηση το ικανοποίησε πλήρως από την πρώτη στιγμή», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει θέμα φορολόγησης». 

newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !