«Γλυκές Αλχημείες»: Δεν χάνεται με τίποτα το σημερινό επεισόδιο της εκπομπής του ΣΚΑΪ...

0

Οι «Γλυκές Αλχημείες» και ο Στέλιος Παρλιάρος, σε μια εκπομπή δημιουργικών ζυμώσεων, σήμερα, Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου,  στις 20.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το εργαστήριο του Στέλιου Παρλιάρου γίνεται το πεδίο των πιο... δημιουργικών ζυμώσεων!

Τρία πεντανόστιμα γλυκά με τριών ειδών ζύμες, που ισορροπούν άψογα ανάμεσα στην παράδοση και την πρωτοτυπία. Τσιζκέικ με φύλλο καταΐφι, τραγανές σιροπιαστές φλογέρες μπακλαβά, και πίτα με χωριάτικο φύλλο που περικλείει την πιο υπέροχη γλυκειά γέμιση.


Αν οι ζύμες είναι η αδυναμία σας, αυτό το επεισόδιο δε χάνεται με τίποτα!
Τσιζκέικ με φύλλο καταΐφι, ένα γλυκό που μας ταξιδεύει από τη Δύση στην Ανατολή. Η λαχταριστή ελαφριά γέμιση από τυρί κρέμα, άχνη ζάχαρη και cranberries θα σας ενθουσιάσει, ενώ η βάση από καταΐφι αντί για μπισκότο θα σας εμπνεύσει.

Φλογέρες μπακλαβά με φύλλο κρούστας, ένα λαχταριστό γλυκό που οδηγεί τον παραδοσιακό μπακλαβά ένα βήμα πιο μπροστά. Αρωματική και τραγανή γέμιση από καρύδια, σουσάμι και κανέλα, μέσα σε λαχταριστές φλογέρες από έτοιμο φύλλο κρούστας. Και φυσικά... σιροπιαστές, για ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει να «κολλήσετε»!

Για το τέλος, μια πίτα από χωριάτικο φύλλο ολικής άλεσης, με μια πλούσια γέμιση από κάθε λογής ξερά φρούτα και καρπούς. Αποξηραμένα βερίκοκα, δαμάσκηνα, σύκα και κόκκινα φρούτα συνδυάζονται με αμύγδαλα και καρύδια, σε μια πίτα γεμάτη θρεπτικά συστατικά και ποικιλία γεύσεων και υφών.

Κάτι υπέροχο ζυμώνεται σήμερα, δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου. Μην το χάσετε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !