Τσιμιτσέλης για ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ:«Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ήταν κωμωδία...»


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης,μετά το πέρασμά του από τη Μουρμούρα,εντάχθηκε στο καστ του επιτυχημένου σίριαλ,Έλα στη θέση μου,του ALPHA. O ηθοποιός,μιλώντας στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο,Αλέξη Μίχα,αναφέρεται,μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να πει ''ναι'' σε καθημερινό...

Φέτος παίρνεις μέρος για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά. Πώς το αποφάσισες; 

''Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ήταν κωμωδία. Η διαδικασία των γυρισμάτων σε σχέση με εβδομαδιαία σίριαλ που έχω συμμετάσχει δεν διαφέρει πολύ. Δεκάωρα γυρίσματα, απλά είσαι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Εκεί που θα έβγαινε ωφέλιμος χρόνος 10 λεπτών την ημέρα για να βγει το επεισόδιο της εβδομάδας, τώρα γίνεται επί πέντε''.

Αυτό σε δυσκόλεψε; 

''Όχι. Δεν έχω πρόβλημα εκμάθησης και η αντίληψή μου λειτουργεί αρκετά καλά, όπως και τα αντανακλαστικά μου''.

Γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο; 

''Όχι, μόνο στην Αθήνα. Και αυτό φέρνει οικονομία χρόνου. Στην απόφασή μου να συμμετάσχω βέβαια στη σειρά αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Απλά θα ήταν πολύ δεσμευτικό λόγω θεάτρου και θα έπρεπε να κάνω μαζεμένα γυρίσματα Δευτέρα και Τρίτη,όπως συμβαίνει με αρκετές ελληνοκυπριακές παραγωγές που έχουν γυρίσματα στην Κύπρο''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: