Η «Μαρίτσα» από τη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ δηλώνει:«Είναι ωραία η αντιμετώπιση από το κανάλι...»

0

Τι κι αν είναι καθηγήτρια Μαθηματικών; Η Ιωάννα Μαυρέα «εισέβαλε» στη μικρή οθόνη και συστήθηκε φέτος στο κοινό, κάνοντας το ντεμπούτο της στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα», η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.15.

Η ηθοποιός, που από το πρώτο κιόλα επεισόδιο κατάφερε να πάρει θετικά σχόλια, σπούδασε Μαθηματικά, ενώ ήταν παράλληλα στη σχολή υποκριτικής. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δίδασκε σε παιδιά, ενώ παράλληλα κυνηγούσε το όνειρό της. «Φοιτούσα παράλληλα στο πανεπιστήμιο και στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Τα Μαθηματικά τα σέβομαι και τα εκτιμώ πολύ. Ασχολήθηκα πολλά χρόνια μαζί τους», λέει μιλώντας στην εφημερίδα, ''Espresso'', η Ιωάννα, τονίζοντας πως πια δεν προλαβαίνει να διδάσκει. 

Η τηλεοπτική Μαρίτσα, που περνάει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της συμπεθέρας της, αποκαλύπτει πως προσπάθησε να συνδυάσει μαθήματα με θέατρο, κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά της ήταν δύσκολο. Έτσι ,αποφάσισε να επικεντρωθεί στην τέχνη. Για όσους μάλιστα την ξέρουν, το γεγονός ότι δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ποιοι ήταν οι λόγοι που την έπεισαν να πάρει μια τέτοια απόφαση;

«Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές: Ο Λευτέρης Παπαπέτρου έχει το σενάριο, οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι εξαιρετικοί, ενώ είναι ωραία και η αντιμετώπιση από το κανάλι», επισημαίνει, ενώ, μιλώντας για τον ρόλο τής Μαρίτσας, τονίζει: «Αυτή η γυναίκα έχει μια τρέλα. Βρίζει τους πάντες και δεν την ενδιαφέρει η εικόνα της. Είναι πολύ λυτρωτικός ρόλος. Δεν έχω κοινά σημεία με την ηρωίδα που υποδύομαι. Νομίζω τουλάχιστον. Βέβαια, σε όλους υπάρχουν περιοχές από τις οποίες μπορούμε να ανασύρουμε συμπεριφορές που δεν φανταζόμαστε. Ίσως σε αυτές να κινήθηκα υποκριτικά».

Αν και ζητήσαμε να μάθουμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, εκείνη δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα. «Η περιπέτειά μου συνεχίζεται...», λέει απλώς κι εμείς αναρωτιόμαστε πού θα καταλήξει η κρυφή σχέση της με τον συμπέθερο,Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αλλά και για πόσο η Μαρία Καβογιάννη θα συνεχίσει να τη βασανίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !