Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν συγχωρώ την ψεύτικη συμπεριφορά»

Unknown
0

Συγχωρεί το ψέμα, αλλά όχι την ψεύτικη συμπεριφορά.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην Αγορά και εξήγησε…

Το ψέμα το συγχωρείς;

«Εξαρτάται. Δεν συγχωρώ την ψεύτικη συμπεριφορά, το να ανακαλύψω ξαφνικά ένα άλλο πρόσωπο και να πέσω από τα σύννεφα. Το να μου πει κάποιος ένα ψέμα είτε γιατί θέλει να με προστατέψει, είτε γιατί δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του, είναι κάτι που μπορώ να το δικαιολογήσω»

Εσύ λες ψέματα;

«Λέω κατά συνθήκη ψέματα γιατί δεν μπορώ να το πετάξω στον άλλο, έτσι σαν παντόφλα στο κεφάλι του την όποια αλήθεια, και να τον πληγώσω, αλλά δεν μπορώ να πω ότι λέω και τεράστια ψέματα. Όταν είναι κάποιος μαζί μου, ξέρει τι να περιμένει από εμένα, δεν επιφυλάσσω εκπλήξεις. Στην καθημερινότητα βοηθά να λες την αλήθεια, να λες τι αισθάνεσαι, γιατί το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά.»

Δίνεις δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους ;

«Κοίτα δεν το παίρνω προσωπικά, δεν θεωρώ ότι εξαπατήθηκα από κάποιον αν μου πει ψέματα. Μου έχει τύχει να τα ανακαλύψω, αλλά γενικά δίνω τόπο στην οργή και δεύτερες ευκαιρίες. Με άλλα γίνομαι έξαλλη. Αυτό που μπορεί να με τρελάνει είναι να μου χρεώσεις προθέσεις που δεν έχω. Δεν θεωρώ την αλήθεια την υπέρτατη αρετή και δεν έχει σχέση με την τιμιότητα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να προσέχεις τον άλλο να μην τον πληγώσεις. Αν λέγαμε μόνο την αλήθεια θα συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Υπάρχουν κάτι ζευγάρια τύπου δεκαετία του 70, που το παίζουν ελεύθερα να κάνουν πράγματα με άλλους και το λένε γιατί το έχουν δει ότι είναι ροκ. Αυτό μου είναι αδιανόητο. Πιστεύω ότι καταπιέζονται και λένε το αντίθετο. Δεν νομίζω ότι ένα ερωτευμένο ζευγάρι λέει θα κάνω κι άλλα πράγματα με άλλους»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !