Τσιμτσιλή:«Ο Καμπουράκης μού λείπει από την τηλεόραση...»

0

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια παρουσιάστρια με πολλές επιτυχίες .Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό,7 μέρες tv,μιλά τόσο για τα στοιχεία που ξεχωρίζει σε κάθε παρουσιαστή όσο και για τη φίλη της,Φαίη Σκορδά,που ανέλαβε μόνη της το Πρωινό...

«Μου αρέσει πάντα να βρίσκω το καλό στοιχείο του καθένα. Μου αρέσει η γλύκα της Ελένης. Μου αρέσει η Τατιάνα που είναι πιο αυστηρή και δυναμική. Η Ζήνα, την οποία πια κρίνω ως παρουσιάστρια, είναι πολύ δουλευταρού, μπαίνει μέσα στα θέματα και βγάζει και αυτή την αλήθεια της. Η Μάρα Ζαχαρέα μού αρέσει που έχει αμεσότητα στο δελτίο. Ο Γρηγόρης, επίσης, μου αρέσει πολύ, θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ ωραίο το κομμάτι των συνεντεύξεων, το οποίο είναι πολύ σημαντικό μέρος της εκπομπής του. Μου αρέσει και ο Καμπουράκης και μου λείπει από την τηλεόραση. Γενικά, σε κάθε παρουσιαστή φροντίζω να εστιάζω στα θετικά του στοιχεία».

Τη Φαίη Σκορδά πώς τη βλέπει στο σόλο; 

«Τη βλέπω πάρα πολύ καλά και χαίρομαι γιατί θεωρώ ότι της το χρώσταγε και λίγο η ζωή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω των προσωπικών στη ζωή της και χαίρομαι πάρα πολύ που πάει καλά, γιατί της αξίζει. Στο πρώτο της βήμα ως σόλο καριέρα πάει αρκετά καλά και έχει σταθεί στα πόδια της. Είχε να περπατήσει ένα καινούργιο δρόμο στα προσωπικά της και χαίρομαι που στα επαγγελματικά της τα πάει καλά. Το αξίζει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !