Καλομοίρα: Δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου με τον Γιώργο να έρθουμε να μείνουμε μόνιμα Ελλάδα....

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλομοίρα
Καλομοίρα is back! Πώς αισθάνεται τώρα που αναπνέει και πάλι... Ελλάδα;«Τέλεια! Έχει ανοίξει η καρδιά μου! Νιώθω μία απίστευτη χαρά για όλο αυτό που μου συμβαίνει... Μου είχε λείψει η Ελλάδα, μου είχε λείψει το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Σας είχα πεθυμήσει (γέλια)» τόνισε στο TV Έθνος.

-Αν έχω καταλάβει καλά, έχετε έρθει όοολοι μαζί! Εσύ, ο Γιώργος, τα αγόρια, ακόμα και η μπέμπα;

«Μια χαρά τα έχεις καταλάβει... Eχουμε έρθει όλοι μαζί, ναι, ακόμα και η μπέμπα!»

-Είναι μόλις τεσσάρων μηνών;

«Ακριβώς, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορώ να με φανταστώ μακριά της ούτε μία μέρα, είπαμε να την κάνουμε το πιο... πολυταξιδεμένο μωρό του κόσμου. Γιατί όχι;»

-Επειδή σε περιμένει δουλειά εδώ και θα τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να υποθέσω πως τα παιδιά δεν θα τα αναλάβει μόνος του ο Γιώργος...

«Oχι καλέ (γέλια)! Eχουμε πάρει μαζί και τη... σούπερ-γιαγιά μας. Eχει έρθει μαζί μας και η μαμά μου. Η γιαγιά είναι ο φύλακας-άγγελός μας. Δεν θα μπορούσα να πάρω μία τέτοια απόφαση, αν δεν ήξερα ότι θα έχω τη βοήθεια της μαμάς μου. Δεν είμαι και τόσο τρελή!»

-Aρα, ήρθες για να μείνεις;

«Ο σχεδιασμός μας λέει ότι θα εγκατασταθούμε μόνιμα εδώ, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο που θα είναι το «Rising Star» στον αέρα. Βέβαια, ο Γιώργος για τις δουλειές του θα αναγκαστεί μέσα σε αυτό το διάστημα να πηγαινοέρχεται.»

-Σου έχει περάσει από το μυαλό να έρθεις... για τα καλά Ελλάδα;

«Αν και έχω μάθει να μη λέω μεγάλα λόγια, όχι δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου με τον Γιώργο να έρθουμε να μείνουμε μόνιμα Ελλάδα. Στην Αμερική έχουμε βάλει τα πράγματα σε μία τάξη...»

-Οπότε θα μείνεις εδώ μέχρι τον Απρίλιο;

«Ναι, και μετά θα έρθω και πάλι το καλοκαίρι, για να κάνουμε τη βάπτιση της μπέμπας μου.»

-Τα αγόρια -σε όποιο βαθμό καταλαβαίνουν- είναι ενθουσιασμένα με όλη αυτή την τεράστια αλλαγή;

«Θέλει και ρώτημα; Η χαρά τους γι’ αυτή τη μεγάλη βόλτα είναι απίστευτη.»

-Θα πάνε σχολείο;

«Εννοείται... Oχι ακριβώς σχολείο. Πώς το λέτε εσείς εδώ; Παιδικό σταθμό... Eτσι κι αλλιώς παιδικό πήγαιναν και στην Αμερική. Επίσης, το θεωρώ τέλειο να μπορέσουν για κάποιο χρονικό διάστημα να βρεθούν και να κάνουν παρέα με τα Eλληνόπουλα. Να ακούσουν και να μάθουν από τόσο μικρά πράγματα για την Ελλάδα.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: