Μάριος Ιορδάνου για ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:«Στη συγκεκριμένη απόφασή μου καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το σενάριο...»

0

Την επιστροφή του στη μικρή οθόνη έκανε φέτος, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, ο Μάριος Ιορδάνου ,μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Σκάι ,«Προδοσίες» (καθημερινά στις 15.00), που υπογράφει σκηνοθετικά ο Στράτος Μαρκίδης.

Ο πρωταγωνιστής, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σαντορίνη για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης, «Το πνεύμα των Χριστουγέννων», μιλάει στην εφημερίδα,''Espresso'', και τη δημοσιογράφο,Τεριάννα Παππά, για τον ρόλο του αλλά και για όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, αποκαλύπτει και πως «παρενέβη» αυτοσχεδιάζοντας σε κάποιο από τα γυρίσματα.

«Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα τα βάλει μέχρι και με τη ρωσική μαφία» ,εξηγεί ο πρωταγωνιστής: «Πρόκειται για έναν ρομαντικό τύπο και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που προσεγγίζει τη Μυρτώ, δείχνοντάς της ότι είναι άντρας παλιάς κοπής».

Σχετικά με την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, ο ηθοποιός παραδέχεται: «Ο χαρακτήρας που υποδύομαι ήταν αξιόλογος από μόνος του, αλλά σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεργασία μου με τον Στράτο Μαρκίδη, ο οποίος είναι φίλος μου και αποτελεί εγγύηση σε ό,τι κάνει. Έχω συνεργαστεί μαζί του και στο παρελθόν, μέσα από σειρές όπως οι “Καρδιά ενός αγγέλου”, “Ιατρικό απόρρητο”, και το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν πολύ ωραίο. Όμως, στη συγκεκριμένη απόφασή μου καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το σενάριο, το οποίο είναι εξαιρετικά καλογραμμένο. Επέστρεψα στην τηλεόραση γιατί, αν την αξιοποιήσεις σωστά, σε βοηθάει και στο θέατρο, καθώς σε φέρνει σε πιο άμεση επαφή με τον κόσμο. Η παράσταση την οποία ανεβάζω. “Κρητικός (ύμνος εις τον έρωτα)”, που βασίζεται στο ομώνυμο ποίημα του Διονύσιου Σολωμού, θα πάει τον Μάρτιο σε Λονδίνο και Παρίσι, και πιο μετά στη Μόσχα».

΄Οσο για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Προδοσίας», ο ηθοποιός μάς μαρτυρά μερικές λεπτομέρειες: «Καλούμαι να σώσω τη Μυρτώ και θα τα βάλω με κυκλώματα ακόμη και με τη μαφία για την αγαπημένη μου», λέει. Μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάται από τα γυρίσματα είναι «όταν κάποια στιγμή, προσεγγίζοντας τη Μυρτώ, θα της πω κάποιους στίχους από τη “φεγγαροντυμένη” του Σολωμού. Αυτό ήταν κάτι που με συγκίνησε, γιατί ο ηθοποιός δεν πλάθει τον ρόλο αλλά τον συνδημιουργεί. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για μια πρωτοβουλία-αυτοσχεδιασμό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !