Ευγενία Δημητροπούλου: «Έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές στην τηλεόραση»

0

Η ηθοποιός,Ευγενία Δημητροπούλου,παραχώρησε συνέντευξη στο ''Βήμα'' ,και αναφέρθηκε τόσο στις σπουδές της όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο...



Νομική και υποκριτική : «Νιώθω ευγνώμων που αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ, την υποκριτική, αλλά νιώθω επίσης μεγάλη χαρά που έχω περάσει από τα έδρανα της Νομικής. Γιατί αυτή η σχολή σού αλλάζει τον τρόπο σκέψης και σου διευρύνει τους ορίζοντες. Την τελείωσα πριν από τρία χρόνια μετά από μεγάλη διακοπή αλλά με μεγάλη ικανοποίηση που κατάφερα να πάρω το πτυχίο».

Κινηματογράφος: «Η συμμετοχή μου στις "Νύφες" ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δραστηριότητα, η πρώτη μαγική εμπειρία. Αρκετά χρόνια μετά, μου ασκεί την ίδια μαγεία και γοητεία και πάντα έχω το ίδιο τρακ την πρώτη φορά που κάθομαι απέναντι από την κάμερα!».

Τηλεόραση: «Έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές στην τηλεόραση. Από τον Μανούσο Μανουσάκη που με επέλεξε για το πρώτο μου σίριαλ ως τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, με τον οποίο δουλέψαμε υπέροχα στο "Νησί". Για μένα η τηλεόραση είναι μια ευκαιρία να επικοινωνώ μέσω της δουλειάς μου με κόσμο πολλά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Νιώθω συγκίνηση κάθε φορά που μου λένε πως με τις σειρές τούς κρατώ συντροφιά».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !