Ρένος Ρώτας για ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ:«Όταν μου είπαν ότι πήρα τον ρόλο,έμεινα βουβός...»

0

Κέρδισε με το ταλέντο του τον ρόλο του Άρη στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1, επικρατώντας στην ακρόαση μεταξύ 1.500 νεαρών ηθοποιών.

Ο Ρένος Ρώτας, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική από το Γυμνάσιο, καθώς συμμετείχε στον θίασο του σχολείου του, και αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο, υποδύεται για τρίτη τηλεοπτική σεζόν τον γιο της Μαριλένας (Μαριάννα Τουμασάτου) και του Ανδρέα (Μάριος Αθανασίου) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Θωμόπουλου.

«Πήρα και εγώ μέρος στην οντισιόν των “Συμμαθητών” και μάλιστα με πολύ άγχος, καθώς θα περνούσα μπροστά από έναν άνθρωπο που σέβομαι και θαυμάζω, τον συνθέτη Βασίλη Θωμόπουλο. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πήρα τον ρόλο του Άρη ανάμεσα σε 1.500 νέους ηθοποιούς, έμεινα βουβός, γιατί δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Θυμάμαι ότι έκανα διακοπές στην Κεφαλλονιά. Όταν πήγα στην πρώτη συνάντησή μου με το υπόλοιπο καστ, κατάλαβα ότι αυτό το σίριαλ θα είναι μεγάλο “σχολείο” για εμένα», λέει ο ηθοποιός στην ''Espresso'', και συμπληρώνει: «Ειδικά με τον Βασίλη Θωμόπουλο, τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Μάριο Αθανασίου νιώθω ότι είμαστε φίλοι. Μάλιστα έχουμε βγει μαζί και έξω για να φάμε σε ταβερνάκια και να διασκεδάσουμε».

Οι γονείς του δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός, καθώς, όπως τονίζει και ο Ρένος, η οικονομική ανασφάλεια δεν αφορά μόνο τους καλλιτέχνες πλέον, αλλά και τους λογιστές, τους γιατρούς και τους δικηγόρους.

«Είμαι τυχερός που πληρώνομαι και ζω μόνος μου από το επάγγελμα του ηθοποιού. Στα 18 μου έπαιξα δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο “Αμαντέους” κι αυτό ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Μόνο ευλογημένος νιώθω που επιλέχθηκα φέτος από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”. Με το που έριξε αυλαία, με επέλεξαν στο Θέατρο του Ηλιου για το έργο, “Αυτή η νύχτα μένει”», τονίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !