Ο Δάνης Κατρανίδης αποκαλύπτει: Υπάρχει ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο.....

0

Ο Δάνης Κατρανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στην «Αστροφεγγιά» του χθες και τον ρόλο του σήμερα στο ίδιο έργο.


Συμμετείχατε στην τηλεοπτική «Αστροφεγγιά», οπότε φαντάζομαι είναι διπλή η συγκίνηση...

«Ναι, υπάρχει ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο. Είναι ένα έργο εμβληματικό που όλοι έχουμε αγαπήσει. Έχει να κάνει με τη σύγχρονη Ελλάδα. Αποδεικνύει ότι δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι πάντα ως φάρσα αλλά συχνά και ως τραγωδία. Τότε βέβαια έπαιζα τον Αλέξη, τον ηθοποιό, ενώ τώρα υποδύομαι τον πατέρα του κεντρικού ήρωα, του Αγγέλου».

Φαίνεται να απολαμβάνετε πολύ τον Ανέστη...

«Όλα άρχισαν από ένα γκεστ που είχα κάνει στο "Σόι σου". Υποδύθηκα τον πρώην της Μίρκας Παπακωνσταντίνου, έναν γκαλερίστα, απατεώνα, φευγάτο και επηρμένο. Έχει συγγένεια αυτός ο ρόλος με τον σουρεαλιστικό τρόπο που βλέπει τη ζωή ο Ανέστης, ο οποίος είναι φιλόδοξος και ωραιοπαθής, αν και πιο λαϊκός. Το γλεντάω λοιπόν, γιατί υπάρχουν ένα εξαιρετικό καστ, ο σκηνοθέτης, ο Νίκος Κρητικός, ο κινηματογραφικός τρόπος με τον οποίο γίνεται η δουλειά... Όλα βέβαια ξεκινούν από το κείμενο του Γιώργου Κρητικού και του Μάκη Πιτταρά.Έχει μια πολύ σύγχρονη και γρήγορη γλώσσα. Η σειρά είναι ένας καθρέφτης της σύγχρονης Ελλάδας. Με όλα τα στραβά και τις παθογένειες της κοινωνίας μας».

Ο Ανέστης «έκλεψε» τη γυναίκα του Μπάμπη...

«Όχι, εκείνη τον παράτησε. Πήγε στον Ανέστη για τα λεφτά και τη λάμψη. Οι δυο τους δεν ήταν ποτέ κολλητοί. Οι γονείς τους ήταν κολλητοί, ενώ αυτοί είχαν πάντα τις κοντρίτσες τους, που κορυφώθηκαν όταν ήρθε ο Καλλικράτης κι έκανε μεγάλο χωριό το Παρσδείσι. Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα τους, αλλά υπάρχουν και διαφορές. Του Ανέστη του αρέσει η καλή ζωή. Ο Μπάμπης θέλει μεν να περνάει καλά, αλλά δεν θέλει να χαλάει δεκάρα».

Πηγή: Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !