Για τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Ναταλία Γερμανού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Ιωαννίδου.


Και πάμε στο κεφάλαιο «Φρέντυ Γερμανός», ο οποίος σας έκανε μια πρωτότυπη για τότε πρόταση γάμου.
«Ο Φρέντυ είχε τον δικό του τρόπο. Ήμασταν στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη και μέσα στη σαμπάνια μου έριξε τη βέρα. Επειδή είχε ημίφως, εγώ δεν την είδα και κόντεψα να την καταπιώ. «Τι είναι αυτό;» του λέω. Κι εκείνος μου απάντησε: «Βέρα, με παντρεύεσαι;» Έτσι, λοιπόν, έγινε η πρόταση»

Πώς σας αντιμετώπισε ο κύκλος του; Φοβηθήκατε τις αντιδράσεις;
«Αφού δεν φοβήθηκε ο Φρέντυ, γιατί να φοβηθώ εγώ; Είναι ξεπερασμένα αυτά. Ήταν τόσο επιβλητικός, προστατευτικός και ισχυρός ο Φρέντυ, που κανείς δεν τόλμησε να πει ή να κάνει κάτι»

Με τη Ναταλία Γερμανού πώς είναι σήμερα οι σχέσεις σας;
«Πέρασα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου έχοντάς τη σαν μικρότερη αδελφή μου. Την έφερα κοντά στον πατέρα της και ζήσαμε ωραίες στιγμές. Αγαπήσαμε τον ίδιο άντρα, εκείνη ως πατέρα κι εγώ ως σύζυγο. Είμαστε οικογένεια όπως και να το κάνεις. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συχνά, γιατί η Ναταλία είναι μοναχικό άτομο, αλλά πάντα με καλεί στις εκπομπές της»

Είπατε πως αγαπήσατε, από διαφορετική πλευρά βέβαια, τον ίδιο άντρα. Υπήρχε ανταγωνισμός όταν ζούσε ο Φρέντυ;
«Από τη στιγμή που την έφερα κοντά στον πατέρα της, γιατί να νιώσει ανταγωνισμό; Τη χάζευα, αλλά κι εκείνη με θαύμαζε ως κοπέλα και ως καλλιτέχνιδα», λέει στην εφημερίδα Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...