Επιτέλους ο Ant1 θυμήθηκε πως έχει πλούσιο αρχείο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Από τη Δευτέρα και κάθε μέρα ο Ant1 θα προβάλλει σε επανάληψη τα απογεύματα τη σειρά "Μη μου λες αντίο" με τους Θάλεια Ματίκα,Μέμο Μπεγνή και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Επιτέλους ο Ant1 θυμήθηκε ότι έχει αρκετά πλούσιο αρχείο και αποφασίζει να ξεσκονίσει το συρτάρι του,φέροντας στην επιφάνεια μία σειρά που έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια.Το "Μη μου λες αντίο" καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τη σεζόν 2004-2005,αφού η σειρά αγγίζει ένα πολύ ιδιαίτερο΄-ταμπού θέμα,τον έρωτα ενός Μουσουλμάνο Τούρκου με μία Ελληνίδα Χριστιανή και μάλιστα σε ένα περιβάλλον άκρως ρατσιστικό και εχθρικό.

Η σειρά έχει εξαιρετική σκηνοθεσία και δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά,αφού ο σκηνοθέτης της είναι ο ένας και μοναδικός Μανούσος Μανουσάκης.Ίσως αν η επανάληψη φέρει ικανοποιητικά ποσοστά να θυμηθεί ο Ant1 το ξεχωριστό ταλέντο του Μανουσάκη και να μπουν στη διαδικασία να του προτείνουν νέα συνεργασία.Λείπουν τέτοιες παραγωγές με αυτή την πολύ ιδιαίτερη και παραμυθιακή αισθητική.

Η κίνηση λοιπόν του Ant1 δίνει την ευκαιρία στους νέους να δουν για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη δουλειά και στους παλιούς να τη ξαναθυμηθούν.Κόντρα στα τούρκικα και στις κακοστημένες και μίζερες ελληνοκυπριακές παραγωγές.

Υ.Γ Προσωπικά παρακολούθησα για πρώτη φορά το "Μη μου λες αντίο" το προηγούμενο καλοκαίρι μέσα από το webtv του Ant1 και θεωρώ πως είναι η καλύτερη και η πιο ολοκληρωμένη δραματική ελληνική σειρά μετά το "Νησί" του Mega.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν νομιζω να εχει καμια τυχη απεναντι απο το Deal!Για το 2004 καλη ηταν, αν παιζοταν για πρωτη φορα τωρα το 2016, δεν θα ειχε την ιδια επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !