Κόνσολος- Τσιμιτσέλης: Η σειρά του ALPHA και οι δυσκολίες των ρόλων τους...

0

O Mαρίνος Κόνσολος και  ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστούν στο καθημερινό σίριαλ του καναλιού της Κάντζας,«Έλα στη θέση μου»,το οποίο ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ ζεστά.
Ποια είναι τα στοιχεία που το έχουν κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό; Οι ηθοποιοί απαντούν...



''Το «Έλα στη θέση μου» είναι ένα παραμύθι! Ο θεατής χάνεται στη ζωή των ηρώων, ταυτίζεται και ίσως τελικά να ξεχνάει για λίγο τη δύσκολη μέρα που μπορεί να είχε. Γινόμαστε, δηλαδή, για λίγο παιδάκια και ταξιδεύουμε με τους ήρωες στα σπίτια τους'', λέει ο Μαρίνος Κόνσολος ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημειώνει: ''Είναι κωμωδία, συνεπώς,κάτι ευχάριστο, αλλά αυτομάτως... δύσκολο γιατί είναι καθημερινό. Δύσκολο το στοίχημα, το οποίο βέβαια μας κάνει να χαιρόμαστε περισσότερο. Νομίζω πως και, ως προς την επιλογή των ηθοποιών αλλά και σεναριακά, βαδίζουμε πολύ καλά''.

Ποιες είναι οι δυσκολίες των ρόλων σας και τι να περιμένουμε προσεχώς;

''Ο ρόλος μου έχει περάσει από 40 κύματα και θα περάσει ακόμη τόσα! Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι στη συνέχεια, ο Αχιλλέας θα νιώσει μεγαλύτερη απαξίωση και απόρριψη, όταν αυτοί που του έκλεψαν τη ζωή τον αναγκάζουν να φύγει από την Αθήνα, απομακρύνοντάς τον από τη γυναίκα που ερωτεύτηκε'', λέει ο Μαρίνος, ενώ ο Γιάννης δηλώνει: ''Είναι απαιτητικός ο ρόλος, αλλά επειδή είναι καλοφτιαγμένος και με άριστη δομή, μπορώ να τον «υπηρετήσω» άριστα. Σε ό,τι αφορά το μέλλον, ο ήρωάς μου θα κάνει πράγματα που θεωρούσε πως δεν θα κάνει ποτέ. Θα πληγώσει κόσμο και θα τον πληγώσει κόσμος. Θα είναι μακρύς ο δρόμος!'', καταλήγουν,μιλώντας στο περιοδικό ,''7 Μέρες tv''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !