Διαψεύδει ο Δημήτρης Παπανώτας ότι αναλαμβάνει εκπομπή στον ALPHA με την Τσολάκη...


Tις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει η ''είδηση'' ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και η Ελένη Τσολάκη,που βρίσκονται στο ''Happy Day'' της Τσιμτσιλή,αναλαμβάνουν εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα,το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου,που συμπαρουσιάζει το ''Σουκου'' στον ΑΝΤ1,ήθελε τον δημοσιογράφο ,Δημήτρη Παπανωτα, να αναλαμβάνει εκπομπή μαζί με την Ελένη Τσολάκη σε ζώνη του Σαββατοκύριακου.Ωστόσο,φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές.

Ο Δημήτρης Παπανώτας,που διατηρεί στο facebook τη σελίδα, ''Radiomythoi''. και μέσω αυτής ενημερώνει μεταξύ άλλων καθημερινά θαυμαστές και φίλους για τη ζωή του,θέλησε να τοποθετηθεί για όσα γράφονται αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον,και να βάλει μια τελεία.

Αναρτώντας,λοιπόν,στη σελίδα του τη σχετική πληροφορία ότι θα παρουσιάσει εκπομπή,σχολίασε χαρακτηριστικά το εξής: ''Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;;;''.Έτσι,με το σχόλιό του αυτό ο δημοσιογράφος δίνει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, και στην ουσία διαψεύδει κατά κάποιον τρόπο το σχετικό ρεπορτάζ.

Το TVNEA.COM, ωστόσο, συνεχίζοντας το ρεπορτάζ, επικοινώνησε και με στέλεχος του ALPHA, το οποίο και μας ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν υπάρχει στα σχέδια του καναλιού.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Γιώργο Πασχαλίδη είπε...

Και το κανάλι το διαψεύδει λέγοντας ότι αυτή η είδηση είναι μπαγιάτικη πριν κανα 2μηνο κι απλά μάλλον έγινε αναπαραγωγή χωρίς κανένα ρεπορτάζ..