Ελένη Ουζουνίδου για ΡΑΧΟΥΛΑ:«Όλα ξεκίνησαν όταν στελέχη του Alpha με...»


Μπορεί ο Αντώνης Καρυστινός να... κυνηγά την Ελένη Ουζουνίδου, ως σατανικός καιροσκόπος, στην παράσταση του θεάτρου Διάνα και της Ελένης Ράντου, «Για μια ανάσα», στη μικρή οθόνη, όμως, έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι.

Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται τη φιλόδοξη Τασία του «Αστέρα Ραχούλας», η οποία κατασκοπεύει τον προπονητή,Άρη Ζαγορίτη ,για χάρη της διαβολικής ξαδέρφης της Γιώτας (Υρώ Μανέ), που ζει στο διπλανό πλούσιο χωριό, το Παραδείσι.

Η παρθενική εμφάνιση της Ελένης στην τηλεόραση στην παραγωγή του Alpha, η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.50, σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, έχει στεφθεί με επιτυχία. «Όλα ξεκίνησαν όταν στελέχη του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού με είδαν πρόπερσι στον θεατρικό μονόλογο, “Σταματία, το γένος Αργυροπούλου”, όπου υποδύθηκα μια γεροντοκόρη, αθώα και γενναιόδωρη, που διηγείται την πολιτική ζωή της Ελλάδας από το 1950 και μετά. Η παράσταση ήταν sold out για δύο χρονιές. Τότε συναντηθήκαμε με τους ανθρώπους του Alpha και μου πρότειναν να πάρω μέρος στον “Αστέρα Ραχούλας”. Αν και το 2017 κλείνω 10 χρόνια στο θεατρικό σανίδι, δεν είχα αποφασίσει να παίξω σε κάποιο σίριαλ, παρά τις προτάσεις που κατά καιρούς είχα», αναφέρει στην ''Espresso'' η αξιόλογη ηθοποιός και συμπληρώνει: «Φέτος όμως ήρθε η στιγμή να πω “ναι” στο γυαλί. 

Ξεκινήσαμε τα γυρίσματα στην ορεινή Αρκαδία το καλοκαίρι στο χωριό Δάρα, με τους κατοίκους να μας ανοίγουν την αγκαλιά τους. Αυτήν την περίοδο κάνω γυρίσματα στην Αττική, στο πάρκο, “Αντώνης Τρίτσης”, στο οποίο βρίσκεται η ταβέρνα που λειτουργεί στο χωριό η Τασία. Ωστόσο, όπως μας έχει πει ο σκηνοθέτης μας, τον Ιανουάριο, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, θα πάμε και πάλι στην ορεινή Αρκαδία για γυρίσματα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό, γιατί αγαπάω την επαφή με τη φύση. Φέτος ξυπνάω στις 6 το πρωί, καθώς έχουμε γυρίσματα στις 8, και το βράδυ πάω στο θέατρο. Αλλά νιώθω τόσο δημιουργικά που ξεχνάω την κούραση».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: