Πέτρος Κωστόπουλος: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον Alpha

Χθες έγινε γνωστή η διακοπή της εκπομπής Βράδυ καθώς και η οριστική αποχώρηση του Πέτρου Κωστόπουλου από τον Alpha. Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω», ο Μαρίνος Βυθούλκας παρουσίασε αναλυτικά όλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» από τον σταθμό της Κάντζας.

Συγκεκριμένα, η διακοπή της συνεργασίας ανακοινώθηκε 2-3 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Προφανώς ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε εξαπίνης με το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι οριστική.

Το διαζύγιο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μπορεί να ήταν φιλικό, όμως όπως αναφέρουν άτομα από το σταθμό δεν «βγήκε» ούτε η φετινή, αλλά ούτε η περσινή χρονιά. Αξιοσημείωτο είναι πως ο σταθμός δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία μπορεί να έμειναν τα ίδια με την περσινή χρονιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει την ίδια ώρα ανταγωνισμός ομοειδούς τηλεοπτικού προϊόντος.

Πώς είναι η επόμενη ημέρα για τον Πέτρο Κωστόπουλο;
Ο παρουσιαστής πλέον βρίσκεται στην DPG καθώς έχει και τη δική του ιστοσελίδα. Τίποτα μπορεί να μην έχει αλλάξει από την καθημερινότητά του, όμως ο ίδιος όπως αποκάλυψε συνεργάτης του, δεν σκοπεύει να «εγκαταλείψει τα όπλα».

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Epsilon.
 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: