Ο ALPHA ψάχνει τηλεοπτικό ταίρι για τη Ράνια Τζίμα-Αυτό το όνομα έπεσε στο τραπέζι...


Η νεαρή δημοσιογράφος ετοιμάζεται εδώ και λίγες εβδομάδες να επιστρέψει στη μαχητική καθημερινότητα του δημοσιογράφου ,μέσα από τη συνεργασία της με τον Αlpha. Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα βρίσκεται πλέον,ως γνωστόν,στο δυναμικό του σταθμού της Κάντζας, ενώ το τελευταίο διάστημα αναζητείται το τηλεοπτικό της ταίρι για ενημερωτική εκπομπή.

Οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να επενδύσουν στη Ράνια, θεωρώντας τη ένα νέο και ισχυρό χαρτί στους παρουσιαστές της ενημέρωσης. Αρχικά, είχαν ακουστεί πολλά μέσα στους διαδρόμους των εγκαταστάσεων για τον Σπύρο Χαριτάτο, ο οποίος βρίσκεται επίσης στον σταθμό, Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ωστόσο, δεν θα υπάρξει συνεργασία σε επίπεδο συμπαρουσίασης εκπομπής μεταξύ του ίδιου και της πρώην δημοσιογράφου του Μega. Τις τελευταίες ώρες, όμως, ακούγεται και ένα ακόμη όνομα που ο Alpha κυνηγά και θέλει να τοποθετήσει μαζί με τη Ράνια σε νέα ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Ο λόγος για τον Τάκη Χατζή, τον οποίο οι υπεύθυνοι στην Κάντζα θεωρούν τηλεοπτικά αξιοποιήσιμο, όμως απ' ό,τι ακούγεται ο ίδιος δεν δίνει τροφή για σχόλια στους ενδιαφερομένους.

Πηγή:freddo

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: