Απίστευτο ξέσπασμα Βερύκιου για Λαζόπουλο:Τα σήριαλ που έκανε στον Alpha δεν ήταν επιτυχημένα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ιδιαίτερα καυστικός είναι ο Δήμος Βερύκιος για τον Λάκη Λαζόπουλο, κατηγορώντας τον ότι στους δυο μήνες του τηλεοπτικού «πολέμου» με την κυβέρνηση για τις άδειες ήταν «εξαφανισμένος». Δε μένει, όμως, εκεί. Μιλώντας στο περιοδικό Crash χαρακτηρίζει αποτυχημένα τα σήριλ που πρότεινε, κατά καιρούς, στον Alpha, όπως και τα σάιτ που έστηνε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφερόμενος στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι», σημειώνει πως οικονομικά έβγαινε κερδισμένος ο Λαζόπουλος και πολιτικά ο Σύριζα, ενώ ο σταθμός χρεωνόταν τις ζημιές. Δεδομένης της εξαιρετικά στενής σχέσης που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά είναι σαφές πως μεταφέρει και τη δική του οπτική για τα πράγματα. Διαβάστε τις ερωταπαντήσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

— Λάκης Λαζόπουλος. Έκανε προπαγάνδα -όπως τον έχουν κατηγορήσει- υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον Alpha; Ποια είναι η άποψή σου; 
— Έχω εκφραστεί πολλες φορές για τον Λάκη, χωρις φόβο και ενδεχομένως με πάθος, αλλά έτσι μου βγαίνει. Ο Λαζόπουλος είναι ένας Αριστοφανικος ηθοποιός απο τους καλύτερους στο είδος του. Ομως θεωρω οτι δεν ειναι εξ ισου «καλος» στις υπόλοιπες δραστηριότητες του στο επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο… Για παράδειγμα, δεν ήταν πετυχημένα τα σήριαλ που κατά καιρούς πρότεινε και εκανε στον Alpha. Τα sites που εχει φτιάξει κανενα δεν ηταν κερδοφόρο. Όλες οι «ιδέες» του Λακη ηταν πολυδάπανες και, στο τέλος, το «μάρμαρο» το πλήρωνε ο Alpha! Δηλαδη «το μοναστήρι να ειναι καλα»…

— Το Αλ Τσαντίρι δεν ήταν πετυχημένο; Δεν έφερνε κέρδη στο κανάλι;
 — Στην αγορά υπάρχει ρήση: «Στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός». Αν κάτσουμε να μετρήσουμε κέρδη και ζημιές θα διαπιστώσετε ότι τα κέρδη πήγαιναν στο Λάκη (οικονομικά) και τον ΣΥΡΙΖΑ (πολιτικά) και οι ζημιές στον Alpha. Και από πάνω το «ευχαριστώ» στον Alpha και τον Κοντομηνά ήταν να αποπειραθούν να του αρπάξουν το κανάλι μέσα από τα χέρια του.

Στην πρόσφατη κρίση ο μεν Λάκης ηταν εξαφανισμένος τις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου, ο δε Τσίπρας βγήκε απο το βήμα της Βουλής να αποκαλέσει τον Κοντομηνά «υπόδικο» και «καταχραστή του Δημοσίου» ως ενα «μεγαλο …ευχαριστώ» για το τι ειχε κανει μεχρι τώρα γι αυτους ολους!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !