Ανοίγει για 4η χρονιά το «Χωριό του Άη Βασίλη» στο Ρέθυμνο- Όλες οι δράσεις και το...τρενάκι!

0

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό ,το περιβόητο πια « Χωριό του Άη Βασίλη» ,που βρίσκεται στο μικρότερο σχολείο της πόλης , το 16ο Δημοτικό Ρεθύμνου,και  γεννιέται και ζωντανεύει για ένα Σαββατοκύριακο, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα,έρχεται στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016!

H αυλή του 16ου Δημοτικού Σχολείου θα αποτελέσει ,για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού της πόλης του Ρεθύμνου, καθώς θα μετατραπεί σε ένα «χωριό» γεμάτο από παραμύθια και θρύλους των λαϊκών παραδόσεων, σε ένα χωριό όπου θα γίνει αναβίωση της Γέννησης του Χριστού.

Το «Χωριό του Άι Βασίλη», την ευθύνη του οποίου έχει αναλάβει η Σχολική κοινότητα, θα φιλοξενήσει δημιουργικά εργαστήρια, ψυχαγωγικές δράσεις και παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο. Στόχος του σχολείου είναι να δώσει τις μέρες των Χριστουγέννων, χαρά σε μικρούς και μεγάλους, να προσφέρει πρόθυμα ζαχαρωτές στιγμές ξεγνοιασιάς, γνώσης αλλά και βοήθειας.Μαθαίνουμε να ζούμε με άλλους, να συνεργαζόμαστε, να προσφέρουμε!


Η φετινή εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει την «Ηλιαχτίδα» www.iliahtida.gr (Μη κερδοσκοπικός σύλλογος φίλων παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα), τους «Δότες Ζωής Ρεθύμνου» (Μη κερδοσκοπικός σύλλογος για την εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών) και το «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Ρεθύμνου -ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Και μην ξεχνάμε φυσικά το τρενάκι του Άη Βασίλη, που από τον Δημοτικό Κήπο του κέντρου της πόλης, θα σας φέρει στο «Χωριό του Άη Βασίλη»!



Δες αναλυτικά το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα: 




Πηγή: Rethemnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !